Αποκαταστάθηκε η εύρυθμη λειτουργία των αντλιών θερμότητας του Δημοτικού και Γυμνασίου Αστακού - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

16 Δεκεμβρίου 2022

Αποκαταστάθηκε η εύρυθμη λειτουργία των αντλιών θερμότητας του Δημοτικού και Γυμνασίου Αστακού


Ημερομηνία 15-12-2022

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ολοκληρώθηκε ο τεχνικός έλεγχος και αποκαταστάθηκε η εύρυθμη λειτουργία των αντλιών θερμότητας του Δημοτικού και Γυμνασίου Αστακού.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα απογευματινές ώρες και εκτός σχολικού ωραρίου, από εξουσιοδοτημένο συνεργείο της CARRIER, πολύωρη δοκιμαστική λειτουργία των αντλιών θερμότητας, της ενεργειακής αναβάθμισης του Δημοτικού Σχολείου και του Γυμνασίου Αστακού, παρουσία του Αντιδημάρχου έργων Βασίλη Πολύζου και των Προέδρων των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Κώστα Μπαμπούρη και Χριστίνας Τάπραντζη.

Μετά και την αντικατάσταση του ελαττωματικού διαμεριστή – split της κεντρικής πλακέτας, και οι δύο νέες διατάξεις θέρμανσης στις δύο σχολικές μονάδες, λειτούργησαν κανονικά χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

Άλλο ένα έργο βαίνει προς ολοκλήρωση (δεν έχει τελειώσει ακόμη), με εξασφάλιση εξοικονόμησης ενέργειας, κατάργηση του καυστήρα πετρελαίου, μείωση ανθρακικού αποτυπώματος.

Παράλληλα, μόλις ολοκληρωθεί και η ηλεκτρική διασύνδεση των φωτοβολταϊκών πάνελ στο δίκτυο µε τη µέθοδο του Net-metering, η εξοικονόμηση θα αγγίζει το 100% των αναγκών των δύο σχολείων, στα πλαίσια της βιώσιμης ανάπτυξης.

Συνεχίζουμε με πολύ δουλειά να σχεδιάζουμε, να οραματιζόμαστε, να διεκδικούμε και να εξασφαλίζουμε πιστώσεις για δημιουργία νέων υποδομών και συντήρηση υπαρχόντων, ώστε να βελτιώνουμε την ποιότητα ζωής των δημοτών μας.

Με δουλειά, δουλειά και δουλειά… αλλάζουμε ημέρα με την ημέρα τον Δήμο μας, το κοινό μας σπίτι και είναι αυτονόητο ότι τα έργα ανήκουν στους πολίτες.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad