Παναγιώτης Στάϊκος: Τι περιμένετε να κλείσουν τα σχολεία σε μια εβδομάδα για τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές, για να θερμάνετε τα ντουβάρια χωρίς μαθητές! - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad


15 Δεκεμβρίου 2022

Παναγιώτης Στάϊκος: Τι περιμένετε να κλείσουν τα σχολεία σε μια εβδομάδα για τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές, για να θερμάνετε τα ντουβάρια χωρίς μαθητές!


Ακόμη και στα περισσότερα σχολεία της Ουκρανίας, της οποίας οι ηλεκτρικές υποδομές βομβαρδίζονται σχεδόν, τα παιδιά των Δημοτικών τους Σχολείων και Γυμνασίων έχουν θέρμανση, αλλά τα παιδιά του Γυμνασίου αλλά και του Δημοτικού Σχολείου Αστακού κρυώνουν μέσα στο καταχείμωνο, την ώρα μάλιστα που ο εργολάβος που έκανε την ενεργειακή αναβάθμιση πληρώθηκε, όπως φαίνεται και από την Διαύγεια!!!

Τόση ανευθυνότητα κύριοι της Δημοτικής Αρχής!!!

Τι περιμένετε να κλείσουν τα σχολεία σε μια εβδομάδα για τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές, για να θερμάνετε τα ντουβάρια χωρίς μαθητές!!!

Μπράβο σας άξιος ο μισθός σας, όπως και στα ανώνυμα παπαγαλάκια σας με τις αήθεις επιθέσεις τους!!!

Αστακός 14/12/2022

Ο γιατρός και παππούς που τα εγγόνια του εκεί που ζουν δεν κρυώνουν, γιατί εκεί έχουν Δήμαρχο με κύρος!!!

Παναγιώτης Στάικος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad