Νίκος Ζώγας: Συνεχίζουμε.... Συνεχίζουμε... - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

17 Δεκεμβρίου 2022

Νίκος Ζώγας: Συνεχίζουμε.... Συνεχίζουμε...


1.
Ο Σερ των μεγάλων έργων και οι νέες τάσεις στην Αρχιτεκτονική αναβάθμιση των δρόμων αρχίζει από τις εισόδους του Αστακού.

Στην 1η φωτογραφία ο δρόμος που περνάει μπροστά από το νεκροταφείο έχει σκαφτεί και μπήκαν τσιμεντοσωλήνες. Με προχειρότητα έχει σκεπαστεί με άμμο και χαλίκι εδώ και αρκετές μέρες και παραμένει έτσι...



2. Το έργο "αεροδρόμιο" της περιφέρειας στην είσοδο του Αστακού παραμένει εδώ και ένα μήνα στα χαλάσματα του λόγω ανικανότητας έτοιμο να υποδεχτεί τους επισκέπτες των Χριστουγέννων.....


 
3. Η 3η φωτογραφία δείχνει τον δρόμο Πηγάδια-Παλαιομάνινα στην διασταύρωση Στρογγυλοβουνίου.

Εδώ και αρκετό καιρό είχε γίνει ζημιά ύδρευσης, σκάφτηκε ο δρόμος, έφτιαξαν την ζημιά, και σκέπασαν τη λακκούβα με κόκκινο χώμα και έβαλαν ένα σίδερο με μια σακούλα το οποίο παριστάνει την ειδική σήμανση.

Έφεραν δύο σάκους με άμμο και τους παράτησαν εκεί....

 



Παρακαλώ θερμά όσοι Δήμοι δουν αυτές τις υπερπαραγωγές, να μην μας κλέψουν αυτές τις τάσεις γιατί είναι δικές μας και τις δημιουργήσαμε με τόσο κόπο αφιερώνοντας 3,5 χρόνια σκληρής δουλειάς.

Και συνεχίζουμε....

Με εκτίμηση

Ο Ανεξάρτητος Δημ. Σύμβουλος Ξηρομέρου
Ζώγας Νικόλαος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad