Η Επιτροπή Ισότητας του Δήμου Ξηρομέρου, σας προσκαλεί στην εκδήλωση με θέμα: «''ΒΙΟΨΙΑ'' στα θύματα έμφυλης βίας» - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad


09 Δεκεμβρίου 2022

Η Επιτροπή Ισότητας του Δήμου Ξηρομέρου, σας προσκαλεί στην εκδήλωση με θέμα: «''ΒΙΟΨΙΑ'' στα θύματα έμφυλης βίας»


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΙΣΟΤΗΤΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η Επιτροπή Ισότητας του Δήμου Ξηρομέρου, σας προσκαλεί στην εκδήλωση με θέμα: «''ΒΙΟΨΙΑ'' στα θύματα έμφυλης βίας», που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10/12/2022 και ώρα 06:00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Ξηρομέρου στον Αστακό.

ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ: 
  • Dr Αθανασία Δημητρίου, Ψυχολόγος - Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Παν/μίου Ιωαννίνων - Επιστημονικά Υπεύθυνη Κέντρου Πρόληψης «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» - ΟΚΑΝΑ.
  • Αμαλία Βούλγαρη, Περιφ/κή Σύμβουλος Αιτ/νίας, εντεταλμένη Σύμβουλος του Περιφερειάρχη σε θέματα Κοινωνικής Πολιτικής και άρσης κοινωνικών ανισοτήτων και Πρόεδρος της Περ/κής Επιτροπής Ισότητας Φύλων Δυτικής Ελλάδας.
Η εκδήλωση είναι συνδιοργάνωση της Επιτροπή Ισότητας του Δήμου Ξηρομέρου, του Δήμου Ξηρομέρου, της Κοινότητας Αστακού και του Συλλόγου Γυναικών Αστακού.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΤΑΠΡΑΝΤΖΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΤΑ ΜΕΛΗ:

ΚΑΚΟΥΡΗΣ ΗΛΙΑΣ
ΠΑΝΤΑΖΗ ΠΑΝΩΡΑΙΑ
ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΥ ΑΙΜΙΛΙΑ
ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΛΙΑΛΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΖΑΓΚΟΤΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΠΑΤΣΙΑ ΒΑΪΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad