Τροποποιείται η ενταγμένη πράξη: «Μελέτες Οδικού Άξονα Λαμία - Καρπενήσι - Αγρίνιο (Ιόνια Οδός) - Πλατυγιάλι - Αστακός» - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad


20 Ιανουαρίου 2023

Τροποποιείται η ενταγμένη πράξη: «Μελέτες Οδικού Άξονα Λαμία - Καρπενήσι - Αγρίνιο (Ιόνια Οδός) - Πλατυγιάλι - Αστακός»


Με απόφαση του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή, που ανέβηκε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ στις 13 Ιανουαρίου 2023, τροποποιείται η ενταγμένη πράξη: «Μελέτες Οδικού Άξονα Λαμία - Καρπενήσι - Αγρίνιο (Ιόνια Οδός) - Πλατυγιάλι - Αστακός», με κωδικό ΟΠΣ 5181133 στο «ΤΠΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ 2021-2025» και στον Άξονα Προτεραιότητας «Οδικές υποδομές», με χρηματοδότηση 8.000.000 €, όσον αφορά τον χρόνο έναρξης.

Οι μελέτες αφορούν το σημαντικό οδικό άξονα Λαμία - Καρπενήσι - Αγρίνιο (Ιόνια Οδός) - Πλατυγιάλι - Αστακός και ως ημερομηνία έναρξης της πράξης ορίζεται η 24/1/2023 και ως ημερομηνία λήξης της πράξης ορίζεται η 31/12/2025.


Πηγή: facebook (Giannis Triantafillakis)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad