Παρουσιάστηκε το βιβλίο των Τσακανίκα-Χούτα για τον Παντελή Καρασεβδά (φωτο) - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

20 Ιανουαρίου 2023

Παρουσιάστηκε το βιβλίο των Τσακανίκα-Χούτα για τον Παντελή Καρασεβδά (φωτο)


Παρουσιάστηκε χθες στο αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου το βιβλίο των Τσακανίκα-Χούτα για τον Παντελή Καρασεβδά.

Το βιβλίο παρουσίασαν οι δημοσιογράφοι Τάσος Τέλογλου και Πάνος Σόμπολος και ο σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής. Τον συντονισμό της Εκδήλωσης είχε ο Δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 Νικόλας Βαφειάδης. Για το Βιβλίο τοποθετήθηκαν επίσης οι δυο συγγράφεις και ο εκδότης Σάββας Καλεντερίδης.

Παρευρέθηκαν οι: Προκόπης Παυλόπουλος (πρ. Π. τ. Δ), η Υφυπ. Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου, οι Βουλευτές του Νομού Σπήλιος Λίβανος, Κώστας Καραγκούνης, Θάνος Μωραϊτης, Γιώργος Βαρεμένος, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης και ο Δημοτικός Σύμβουλος Λευτέρης Μάντζαρης.

Επίσης οι υποψήφιοι Βουλευτές Χριστίνα Σταρακά (Δημοτικός Σύμβουλος Αγρινίου), Θανάσης Παπαθανάσης, Πάνος Τρυφιάτης, Γιάννης Μουρτζιάπης, οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Κουρουμπλής και Χρήστος Σπίρτζης, οι βουλευτές της Ν.Δ. Αθήνας Γιώργος Κουμουτσάκος και Κυκλάδων Κατερίνα Μονογιού, ο πρ, Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Μακρυπίδης, οι Πρόεδροι της ΠΑΝΣΥ και ΟΠΣΥΞ Πάνος Χολής και Τάκης Στέργιου, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθήνας Δημήτρης Βερβεσός, ο Φώτης Καυμενάκης από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου Δημήτρης Μπόνης, δημοσιογράφοι του ομίλου ΑΝΤ1, ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου της Αθήνας Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταύρου και εκατοντάδες Αστακιώτες αλλά και φίλοι των δυο συγγραφέων.


















































































Φωτορεπορτάζ: Χρήστος Μπόνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad