Δήμος Ξηρομέρου: Οι οριστικοί πίνακες πρόσληψης 4 πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής για τα Προγράμματα Άθλησης για Όλους - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad


13 Φεβρουαρίου 2023

Δήμος Ξηρομέρου: Οι οριστικοί πίνακες πρόσληψης 4 πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής για τα Προγράμματα Άθλησης για Όλους


Οι οριστικοί πίνακες πρόσληψης 4 πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής, για τα Προγράμματα Άθλησης για Όλους περιόδου 2022-2023.

Στις 28 Νοεμβρίου 2022, με δημόσια πρόσκληση, η Κοινωφελής Επιχείρηση ανακοίνωσε ότι ενδιαφέρεται για την πρόσληψη τεσσάρων (4) ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ, σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, διάρκειας έως 8 μηνών, για τα Προγράμματα Άθλησης για Όλους περιόδου 2022-2023.

Μετά τα προσωρινά αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν 3 Ιανουαρίου 2023, καταρτίστηκαν με απόφαση της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ξηρομέρου, οι οριστικοί πίνακες πρόσληψης 4 ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, διάρκειας έως 8 μηνών, για τα Προγράμματα Άθλησης για Όλους περιόδου 2023-2023.

Επισυνάπτεται η σχετική απόφαση.

Για την ΚΕΔΗΞ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad