Δεύτερη Θεία Λειτουργία τις Κυριακές της Μεγάλης Τεσσαρακοστής στο Αγρίνιο - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

15 Φεβρουαρίου 2023

Δεύτερη Θεία Λειτουργία τις Κυριακές της Μεγάλης Τεσσαρακοστής στο Αγρίνιο


Δεύτερη Θεία Λειτουργία
τις Κυριακές της Μεγάλης Τεσσαρακοστής στο Αγρίνιο

Η Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας στο πλαίσιο της ποιμαντικής μέριμνας για την εξυπηρέτηση των λατρευτικών αναγκών των νέων οικογενειών καθιερώνει την τέλεση δεύτερης Θείας Λειτουργίας όλες Κυριακές της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής στη πόλη του Αγρινίου.

Η δεύτερη Θεία Λειτουργία θα τελείται στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ζωοδόχου Πηγής, από ώρα 10:30’ έως 11:30’, με σκοπό να προσφερθεί μια ακόμη λατρευτική ευκαιρία, κυρίως σε νέους και οικογένειες με μικρά παιδιά, να συμμετάσχουν απρόσκοπτα στο Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας την κατανυκτική περίοδο της Αγίας και Μεγάλη Τεσσαρακοστής.

Εκ του Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας
της Ιεράς Μητροπόλεως


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad