Τον Δήμαρχο Ακτίου-Βόνιτσας κ. Αποστολάκη επισκέφθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

07 Φεβρουαρίου 2023

Τον Δήμαρχο Ακτίου-Βόνιτσας κ. Αποστολάκη επισκέφθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός


Επίσκεψη στον Δήμαρχο Ακτίου – Βόνιτσας

Τον Δήμαρχο Ακτίου – Βόνιτσας κ. Γεώργιο Αποστολάκη επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης 7ης Φεβρουαρίου 2023 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός για να συζητήσουν θέματα που απασχολούν την Ενορία της Βόνιτσας, αλλά και ολόκληρης της Αρχιερατικής Περιφέρειας.

Και οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι θα υπάρξει στενή συνεργασία για την αντιμετώπιση όλων των θεμάτων που βρίσκονται σε εκκρεμότητα, με σκοπό την αξιοποίηση και προβολή της περιοχής.

Στη συνέχεια ο Μητροπολίτης επισκέφθηκε τον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος και τα Ιερά Παρεκκλήσια που βρίσκονται εντός της πόλεως και είχε συνεργασία με τον Προϊστάμενο του Ναού, πρωτοπρ. Χρήστο Βέττα, τον κ. Ζώη Παληογιάννη και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο για την έρευνα, την καταγραφή και την αξιοποίηση της εκκλησιαστικής περιουσίας.

Ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του στην Αρχιερατική Περιφέρεια Βονίτσης επισκέφθηκε την Ιερά Μονή Αγίου Δημητρίου Παλαίρου προσκύνησε στο Καθολικό, ξεναγήθηκε στους χώρους της και είχε συνεργασία με την Γερόντισσα Μητροφανία για την διαχείριση και τα έργα ανακαίνισης της Ιεράς Μονής.

Εκ του Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας
της Ιεράς Μητροπόλεως


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad