Η ΟΑΣ Αιτωλοακαρνανίας χαιρετίζει τη μαζική συγκέντρωση βιοπαλαιστών αγροτών και κτηνοτρόφων του νομού στο Κεφαλόβρυσο - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad


07 Φεβρουαρίου 2023

Η ΟΑΣ Αιτωλοακαρνανίας χαιρετίζει τη μαζική συγκέντρωση βιοπαλαιστών αγροτών και κτηνοτρόφων του νομού στο Κεφαλόβρυσο


ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Η ΟΑΣ Αιτωλοακαρνανίας χαιρετίζει τη μαζική συγκέντρωση βιοπαλαιστών αγροτών και κτηνοτρόφων του νομού που πραγματοποιήθηκε στον κόμβο Χαλίκι, στο Κεφαλόβρυσο.

Η συμμετοχή Αγροτικών Συλλόγων, αγροτών και κτηνοτρόφων, απ’ όλα το νομό, δείχνει το δρόμο, για τη συνέχεια.

Στη συγκέντρωση διαβάστηκε χαιρετισμός από τον Τάκη Καραμήτσο μέλος του νεοσύστατου Αγροτικού Συλλόγου Νεοχωρίου, με αναφορά και στα ιδιαίτερα προβλήματα στην περιοχή.

Στη συγκέντρωση μίλησε ο Σπύρος Κοτοπούλης, πρόεδρος της ΟΑΣ, όπου αναφέρθηκε στα προβλήματα που μας βγάζουν στο δρόμο, στα αιτήματα που διεκδικούν αγρότες και κτηνοτρόφοι, στο νομό και πανελλαδικά.

Ο Σπύρος Κοτοπούλης, τόνισε την ανάγκη κλιμάκωσης και συνέχισης του αγώνα, με νέες πρωτοβουλίες που θα πάρει η ΟΑΣ και οι Αγροτικοί Σύλλογοι, το αμέσως επόμενο διάστημα.

Μετά τη συγκέντρωση, ακολούθησε μηχανοκίνητη πορεία, από το Χαλίκι μέχρι το Μεσολόγγι, στην Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας, όπου παραδώσαμε ψήφισμα με τα προβλήματα και τα αιτήματά μας.

Συνεχίζουμε, με μαχητικότητα, για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad