Περιοδεία των υποψήφιων βουλευτών του ΚΚΕ στην Αιτωλοακαρνανία - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

03 Φεβρουαρίου 2023

Περιοδεία των υποψήφιων βουλευτών του ΚΚΕ στην Αιτωλοακαρνανία


Περιοδείες σε χώρους δουλειάς θα πραγματοποιήσουν τις επόμενες ημέρες, υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στην Αιτωλοακαρνανία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο 4 Φλεβάρη

Στις 11 π.μ., η Σοφία Καζαρίδη - Πατούλα, εργάτρια και υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και η Αθηνά Κουτρούμπα, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση και υποψήφια Βουλευτής στο Νομό θα περιοδεύσουν στα εμπορικά καταστήματα και στα καταστήματα εστίασης στον Άγιο Κωνσταντίνο Αγρινίου.

Στις 11 π.μ., η Ειρήνη Κωνσταντακοπούλου, συνταξιούχος εκπαιδευτικός, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και δημοτική σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στο δήμο Αμφιλοχίας, θα περιοδεύσει στα εμπορικά καταστήματα και καταστήματα εστίασης στο λιμάνι της πόλης.

Τρίτη 7 Φλεβάρη

Στις 11 π.μ., η Σούλα Μπούρα, πρόεδρος του συνδικάτου Ιματισμού Αιτωλοακαρνανίας και υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με το ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στην βιοτεχνία ρούχων «Καμμένος» στο Αγρίνιο.

Τετάρτη 8 Φλεβάρη

Στις 11 π.μ., ο Νίκος Παπαναστάσης, Αντισυνταγματάρχης ε.α., βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφιος θα περιοδεύσει στα συσκευαστήρια της «AVRAMAR», πρώην ΝΗΡΕΑΣ στο Ξηρόμερο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad