Δήλωση του Δημήτρη Στρατούλη για την μαζική κινητοποίηση στον Αστακό ενάντια στην ΠΟΑΥ - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad


03 Φεβρουαρίου 2023

Δήλωση του Δημήτρη Στρατούλη για την μαζική κινητοποίηση στον Αστακό ενάντια στην ΠΟΑΥ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δήλωση Γραμματέα ΛΑΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ – ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ Δημήτρη Στρατούλη για την μαζική κινητοποίηση στον Αστακό της Επιτροπής Αγώνα Δήμου Ξηρομέρου, Καλάμου – Καστού ενάντια στην ΠΟΑΥ Εχινάδων Νήσων και Αιτωλοακαρνανίας.

Εκφράζω την πλήρη συμπαράσταση της ΛΑΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ – ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ στην σημερινή μεγάλη κινητοποίηση στον Αστακό του λαού του Ξηρομέρου και της Επιτροπής Αγώνα για την ανάκληση του Προεδρικού Διατάγματος, με το οποίο η κυβέρνηση θέσπισε την ΠΟΑΥ Εχινάδων Νήσων και Αιτωλοακαρνανίας, που οδηγεί σε άναρχη και καταστροφική για την περιοχή και τους κατοίκους της επέκταση των ιχθυοκαλλιεργειών στο παράκτιο Ξηρόμερο, Αστακό, Μυτικα, Κάλαμο, Καστό.

Αθήνα 3/2/2023
Το Γραφείο ΤύπουΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad