Στο Βερολίνο για την έκθεση FRUIT LOGISTICA τα προϊόντα της Ολυμπιακής Γης - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad


08 Φεβρουαρίου 2023

Στο Βερολίνο για την έκθεση FRUIT LOGISTICA τα προϊόντα της Ολυμπιακής Γης


Στο Βερολίνο για την έκθεση FRUIT LOGISTICA τα προϊόντα της Ολυμπιακής Γης

Στην έκθεση FRUIT LOGISTICA που ξεκινάει αύριο Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023, στο Βερολίνο συμμετέχει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, η Αγροτοδιατροφική Σύμπραξη ΠΔΕ σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας και Ηλείας.

Το περίπτερο της Δυτικής Ελλάδας φιλοξενεί έξι επιχειρήσεις που θα έχουν τη δυνατότητα να προβάλουν φρέσκα φρούτα & λαχανικάτης Ολυμπιακής Γης στην γερμανική αγορά και όχι μόνο. Συγκεκριμένα στην FRUIT LOGISTICAσυμμετέχουν περισσότεροι από 1990 εκθέτες από 87 χώρες και αναμένεται να την επισκεφθούν περισσότεροι 40.000 επισκέπτες.

Προκειμένου να προετοιμαστούν οι συμμετέχοντες για τις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες της αγοράς που απευθύνονται συμμετείχαν σε ένα προπαρασκευαστικό webinar στο οποίο έδωσαν κατευθύνσεις ειδικοί με γνώσεις για τη γερμανική αγορά, τη λειτουργία των μεγάλων εκθέσεων και του μάρκετινγκ.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Οκτώβριο τα προϊόντα της Ολυμπιακής Γης ταξίδεψαν στο Παρίσι και συγκεκριμένα στη Διεθνή Έκθεση SIAL, όπου έλαβαν μέρος έντεκα επιχειρήσεις της Δυτικής Ελλάδας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad