Κοπή βασιλόπιτας συλλόγου των εν Αθήναις εργαζομένων στα ΜΜΕ - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad


12 Φεβρουαρίου 2023

Κοπή βασιλόπιτας συλλόγου των εν Αθήναις εργαζομένων στα ΜΜΕ


Σήμερα το πρωί μετά από πρόσκληση του Προέδρου του εν Αθήναι Συλλόγου Εργαζόμενων στα ΜΜΕ Πάνου Σόμπολου, μαζευτήκαμε σε ένα καφέ στο κέντρο της Αθηνάς για να κόψουμε και εμείς την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα. 

Δυστυχώς η προσέλευση παρότι είμαστε μια ομάδα πολυπληθέστερη δεν ήταν ικανοποιητική. Για τον λόγο αυτό (της μικρής προσέλευσης) συμφωνήσαμε να πραγματοποιήσουμε μια μεγάλη ανοιχτή συνάντηση με φαγητό σε ταβέρνα της Αθηνάς για να σμίξουμε να γνωριστούμε να ανταλλάξουμε απόψεις και να δημιουργήσουμε ένα σύλλογο που θα ξεκινήσει να παίρνει πρωτοβουλίες πραγματοποιώντας εκδηλώσεις τόσο στην Αθήνα όσο και στον Νομό μας. 

Όσοι βρεθήκαμε εκεί συμφωνήσαμε να πάρουμε εμείς την πρωτοβουλία για ένα μεγάλο κάλεσμα σε όλους τους γνωστούς μας συνάδελφους και έτσι να δημιουργήσουμε και ένα μητρώο.

Για την ιστορία το φλουρί έπεσε στο κομμάτι του Συλλόγου (επιβεβαιώνω ότι η κοπή της πίτας ήταν αδιάβλητη).Φωτορεπορτάζ: Χρήστος Μπόνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad