Συνάντηση του Θανάση Παπαθανάση με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

22 Φεβρουαρίου 2023

Συνάντηση του Θανάση Παπαθανάση με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση του Θανάση Παπαθανάση με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο αναφορικά με θέματα ασφαλείας και αστυνόμευσης.

Στην ατζέντα της συζήτησης κυριάρχησαν τα ζητήματα της ενδυνάμωσης και αναβάθμισης των Αστυνομικών Τμημάτων και Τμημάτων Ασφαλείας της Αιτωλοακαρνανίας, η ενίσχυση του ανθρωπίνου δυναμικού προκειμένου να καλυφθούν οι αυξημένες απαιτήσεις, καθώς και η βελτίωση της υλικοτεχνικής υποδομής στις αστυνομικές μας υπηρεσίες.

Ο Υπουργός εξέφρασε το ενδιαφέρον του για τα ζητήματα που απασχολούν την #Αιτωλοακαρνανία και συμφωνήθηκε η συνεχής επικοινωνία μας για την επίλυση των διαφόρων προβλημάτων, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες και ιδιαιτερότητες της περιοχής.

Κοινός μας στόχος είναι η εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας και η διευκόλυνση του έργου της Αστυνομίας προς όφελος της καθημερινότητας των συμπολιτών μας.

Γιατί μόνο με ουσιαστική ασφάλεια, μπορεί να υπάρξει ανάπτυξη και ευημερία στον τόπο μας.

Για να ανεβάσουμε μαζί την Αιτωλοακαρνανία ψηλά!

#ΑνεβάζουμετηνΑιτωλοακαρνανία_Ψηλά

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad