Μετατροπή του Λιμένα ΝΑ.ΒΙ.ΠΕ. Πλατυγιαλίου σε Τουριστικό Λιμένα για Mega Yachts - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad


23 Φεβρουαρίου 2023

Μετατροπή του Λιμένα ΝΑ.ΒΙ.ΠΕ. Πλατυγιαλίου σε Τουριστικό Λιμένα για Mega Yachts


Ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Ιωάννης Τριανταφυλλάκης σε ανάρτηση στο προφίλ του στο facebook σχετικά με την διαβούλευση του έργου «Μετατροπή του Λιμένα ΝΑ.ΒΙ.ΠΕ. Πλατυγιαλίου σε Τουριστικό Λιμένα για Mega Yachts - Ανάπτυξη Εμπορικών Χρήσεων και Παροχή Υπηρεσιών Τουρισμού και Αναψυχής Υψηλών Προδιαγραφών» , αναφέρει τα εξής: 

"Σήμερα είναι μια ημέρα απέραντης χαράς…

Οφείλω να ευχαριστήσω τον Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αρμόδιο για τις Ιδιωτικές Επενδύσεις και τις ΣΔΙΤ, κο Νίκο Παπαθανάση, που πίστεψε και στήριξε αυτό το project.

Μια επένδυση που θα αλλάξει την φυσική ιστορία του Δήμου Ξηρομέρου, της Αιτωλοακαρνανίας, της Δυτικής Ελλάδας.

ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΑ ΝΑ.ΒΙ.ΠΕ. ΠΛΑΤΥΓΙΑΛΙΟΥ ΣΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΑ ΓΙΑ MEGA YACHTS - ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad