Κένταυρος Αστακού: Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν οι προαγωγικές εξετάσεις αλλαγής ζωνών στο Ταεκβοντό - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

13 Φεβρουαρίου 2023

Κένταυρος Αστακού: Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν οι προαγωγικές εξετάσεις αλλαγής ζωνών στο Ταεκβοντό


MΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΙΕΞΗΧΘΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΖΩΝΩΝ ΣΤΟ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ..!!

Το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023 πραγματοποιήθηκαν στο ΔΑΚ ΑΣΤΑΚΟΥ οι εξετάσεις για αλλαγή ζώνης στο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ. Οι μαθητές έδειξαν για μια ακόμη φορά ότι βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο όσο αφορά την τεχνική τους κατάρτιση, αφού ανταποκρίθηκαν με τον καλύτερο στην διδακτέα ύλη που εξετάστηκαν τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο. Μάλιστα εντυπωσιάζοντας πολλές φορές τους θεατές εκτελώντας θεαματικές ασκήσεις, που αφορούσαν σπασίματα σε σανίδες και ασκήσεις αυτοάμυνας.

Δάσκαλοι εξεταστές είχαν οριστεί οι κύριοι ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ οι οποίοι με την εμπειρία και την γνώση τους καθοδήγησαν τους μαθητές στην κορύφωση της επίδοσης τους, απονέμοντας τους τα συγχαρητήρια...

Είναι μια περίοδο με συνεχείς υποχρεώσεις για τον ΚΕΝΤΑΥΡΟ αφού αμέσως την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου συμμετείχε με 10 αθλήτριες σε προπονητική ημερίδα ταεκβοντο στο Μέτσοβο, την οποία διοργάνωσε με επιτυχία ο ΔΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ και την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου η ομάδα του Κενταύρου αναχωρεί με 13 αθλητές για την Αλβανία και συγκεκριμένα για την πόλη των Τιράνων όπου θα συμμετέχει σε ένα δυνατό αγωνιστικό τριήμερο, στο οποίο συμμετέχουν αθλητές από γειτονικές χώρες, προκειμένου να γίνει προετοιμασία για τα πρωταθλήματα του Μαρτίου στα οποία θα λάβει μέρος ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ..

Ευχαριστούμε τους Δασκάλους - εξεταστές για την τιμή και την καθοδήγηση κατά την διαδικασία των εξετάσεων, καθώς και τους γονείς και θεατές για την παρουσία τους και το χειροκρότημα τους στις ενέργειες των παιδιών.

Επίσης συγχαίρουμε τους έμπειρους μαθητές κατόχους Μαύρης ζώνης για την σημαντική βοήθεια σε όλη την διαδικασία και φυσικά τα πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές που πήραν μέρος στις εξετάσεις για την επίδοση τους και την γενικότερη παρουσία τους...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
ΑΜΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ

(κλικ στις φωτογραφίες για μεγέθυνση)












































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad