Επιτροπή Αγώνα: Ενημέρωση για πληρεξούσιο - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

13 Φεβρουαρίου 2023

Επιτροπή Αγώνα: Ενημέρωση για πληρεξούσιο



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΣΚΗΣΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΑΚΥΡΩΣΕΩΣ ΕΝΩΠΙΟΝ ΣτΕ.

Για την άσκηση αιτήσεως ακυρώσεως στο Συμβούλιο της Επικρατείας και για την εκπροσώπηση Φυσικών Προσώπων ή Νομικών Προσώπων στο εν λόγω Δικαστήριο από Δικηγόρο, είναι απαραίτητη η συμβολαιογραφική δικαστική πληρεξουσιότητα.

Δεν αρκεί με λίγα λόγια απλή εξουσιοδότηση με θεωρημένο γνήσιο υπογραφής.

1) Με την ταυτότητα και το ΑΦΜ του ο ενδιαφερόμενος παρουσιάζεται (αυτοπροσώπως) ενώπιον συμβολαιογράφου και υπογράφει κείμενο Ειδικού Δικαστικού Πληρεξουσίου το οποίο ήδη έχει ετοιμάσει η νομική ομάδα της Επιτροπής Αγώνα.

Είναι υποχρεωτική η προσέλευση στην έδρα του συμβολαιογράφου καθόσον ο ενδιαφερόμενος υπογράφει και στο Δημόσιο Βιβλίο που τηρεί ο Συμβ/φος στο γραφείο του.

2) Για την περιοχή Αστακού και Φυτειών το κείμενο θα υπάρχει στην κα Τζογάνη Κωνσταντίνα, με έδρα τον Αστακό, ενώ για την περιοχή της Αλυζίας στην κα Γεωργία Μακρυγιώργου με έδρα το Μύτικα.

3) Για την υπογραφή του εν λόγω πληρεξουσίου θα ανακοινωθούν ειδικότερες ημερομηνίες.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ
ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΚΑΛΑΜΟΥ - ΚΑΣΤΟΥ
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ Π.Ο.Α.Υ ΕΧΙΝΑΔΩΝ
ΝΗΣΩΝ ΚΑΙ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad