Περιοδείες υποψηφίων βουλευτών του ΚΚΕ στην Αιτωλοακαρνανία - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

13 Φεβρουαρίου 2023

Περιοδείες υποψηφίων βουλευτών του ΚΚΕ στην Αιτωλοακαρνανία


Τις επόμενες μέρες οι υποψήφιοι βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα πραγματοποιήσουν τις παρακάτω περιοδείες. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
11:00πμ, η Αθηνά Κουτρούμπα, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση Αιτωλοακαρνανίας, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στην εφορία στο Αγρίνιο.

ΠΕΜΠΤΗ 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
6:00πμ, ο Νίκος Παπαναστάσης, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ & εκ νέου υποψήφιος, θα περιοδεύσει στα κλουβιά των ιχθυοκαλλιεργειών «AVRAMAR» (πρώην «Νηρέας»), στον Αστακό.
11:00πμ, ο Νίκος Παπαναστάσης, θα περιοδεύσει στο συσκευαστήριο των ιχθυοκαλλιεργειών «AVRAMAR» (πρώην «Νηρέας»), στον Αστακό.
12:00μ, ο Νίκος Παπαναστάσης, θα περιοδεύσει στο Κέντρο Υγείας Αστακού.
12:00μ, η Ειρήνη Κωνσταντακοπούλου, Δημοτική Σύμβουλος Αμφιλοχίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στο Κέντρο Υγείας Αμφιλοχίας.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
11:00πμ, ο Βασίλης Νικάκης, γραμματέας του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Αγρινίου, υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στα εμπορικά καταστήματα στην οδό Χαριλάου Τρικούπη στο Αγρίνιο.
6:30μμ, ο Σπύρος Κοτοπούλης, πρόεδρος ΟΑΣ Αιτωλοακαρνανίας, υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στο χωριό Γαβαλού.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
6:30μμ, ο Σπύρος Κοτοπούλης, πρόεδρος ΟΑΣ Αιτωλοακαρνανίας, υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στο χωριό Ματαράγκα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad