Το πρόγραμμα των αποκριάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

18 Φεβρουαρίου 2023

Το πρόγραμμα των αποκριάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας


Οι Αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας 
Ελάτε να το ζήσουμε όλοι μαζί!!!

Όλα έτοιμα για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας.

Ελάτε να το ζήσουμε όλοι μαζί!!!

Οι μέρες των αποκριών είναι γεγονός. Μέρες γιορτινές, με διασκέδαση και πολύ ξεφάντωμα! Το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας, στις φετινές Απόκριες διοργανώνει ένα σύνολο εκδηλώσεων χαράς και κεφιού. Το κορυφαίο γεγονός παραμένει το δρώμενο της Καθαράς Δευτέρας στην Βόνιτσα ο «Γληγοράκης Αχυρένιος».

Αποκριάτικες εκδηλώσεις θα έχουμε σε πολλές περιοχές του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα ξεκινήσει το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθούν την Καθαρά Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου στην Βόνιτσα με τα «Γληγοράκεια 2023» και τα παραδοσιακά κούλουμα σε πολλά ωραία μέρη του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Στην ΒΟΝΙΤΣΑ: Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου με το 3ο Παιδικό Καρναβάλι του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας στην πόλη της Βόνιτσας .

Τα παιδιά χωρισμένα σε αποκριάτικα γκρουπ θα συγκεντρωθούν από τις 15.00 έως 15.30 στον αύλειο χώρο του Γυμνασίου – Λυκείου Βόνιτσας έτσι ώστε να ξεκινήσουν την παρέλαση στις 16.00 με κατεύθυνση την Κεντρική Πλατεία της Βόνιτσας

Στόχος, μικροί και μεγάλοι να πάρουν μέρος, να τραγουδήσουν, να υποδεχτούν με μουσική, χορό τις φετινές Απόκριες.

Στην ΠΛΑΓΙΑ: Με Παιδικό Αποκριάτικο Πάρτι με κλόουν και πολύ χορό την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023 στις 11.00 πμ στην Πλατεία Πλαγιάς.

Στην ΠΑΛΑΙΡΟ: Με καρναβαλική πεζοπόρος παρέλαση το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023 στις 16.30 μμ. Η παρέλαση θα ξεκινήσει από το παλιό Δημοτικό Σχολείο Παλαίρου και θα καταλήξει στην Πλατεία Παλαίρου στην παραλία με πρόγραμμα με μαγικά για τα παιδιά και στην συνέχεια live πάρτι για τους μεγάλους με dj για ατέλειωτό χορό και διασκέδαση.

Στην ΚΑΤΟΥΝΑ: Με Αποκριάτικο Πάρτι με κλόουν και μάγο και πολύ χορό την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 11.00 πμ στην Πλατεία Κατούνας.

Στο ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ: Το Αποκριάτικο Καρναβάλι είναι πάλι στο Μοναστηράκι την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 11:30.

Στο ΘΥΡΡΕΙΟ: Ζωντανεύει πάλι το Αποκριάτικο Καρναβάλι – Πάρτι των παιδιών του Θυρρείου είναι πάλι την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 17:00

Στην ΒΟΝΙΤΣΑ : «ΓΛΗΓΟΡΑΚΕΙΑ» 2023 την Καθαρά Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 15.30 μμ. Ο Γληγοράκης Αχυρένιος που φέτος μας έρχεται από το Βέλγιο προβληματισμένος και «κυριολεκτικά σκασμένος» για το Sqatargate και το ρόλος της Εύας μας.

Το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης ενισχύει και στηρίζει και τα αποκριάτικα ξεφαντώματα με φαγητό, μουσική και πολύ χορό, πολιτιστικών συλλόγων και φορέων που θα γίνουν:

ΣΤΟ ΚΑΠΗ ΑΝΑΚΤΟΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΝΙΤΣΑ: Στην αίθουσα του ΚΑΠΗ το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου στις 19:00 η «Τρίτη Ηλικία» θα δώσει το δικό της αποκριάτικο πάρτι.

ΣΤΗΝ ΚΩΝΩΠΙΝΑ: Το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου στις 20:30 ξεφάντωμα με φαγητό, μουσική και ατέλειωτο χορό στο κτήριο του Πολιτιστικού Κέντρου Κωνωπίνας . Μια συνεργασία της Τοπικής Κοινότητας Κωνωπίνας και του Συλλόγου Κωνωπινιωτών Ξηρομέρου «ΟΙ Δώδεκα ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ».

ΣΤΑ ΠΑΛΙΑΜΠΕΛΑ: Το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου στις 21.30 . Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παλιαμπέλων ο «ΜΥΛΟΣ», θα πραγματοποιήσει ζωντανή μουσική βραδιά στην αίθουσα εκδηλώσεων «Αγίου Κοσμά» στα Παλιάμπελα.

ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ: Την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου στις 21:00. Ο Ποντιακός Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Νικολάου «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ», θα πραγματοποιήσει ζωντανή μουσική βραδιά στον Άγιο Νικόλαο.

Η σπουδαιότερη παράμετρος των φετινών αποκριάτικων εκδηλώσεων είναι ο εθελοντισμός, οι πινελιές του οποίου δίνουν τη διαφορά κάθε χρόνο.

Μια πλατιά και αυθόρμητη προσφορά, συμμετοχή από μαθητές, φορείς και συλλόγους το ενδυναμώνουν με αβίαστη και πληθωρική αγάπη, το πλουτίζουν με πρωτότυπες ιδέες και το βοηθούν ουσιαστικά με εθελοντική προσφορά εργασίας σε κάθε βήμα του, σε κάθε εκδήλωσή του.

Ένα πενθήμερο πρόγραμμα εκδηλώσεων που θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όχι μόνο οι συμπολίτες μας αλλά και οι επισκέπτες της περιοχής μας.

Ας γίνουν λοιπόν οι μέρες αυτές πηγή χαράς και διασκέδασης για όλους.

Σας προσκαλώ όλους σε ένα πολύχρωμο ξεφάντωμα για τις Απόκριες 2023, στον Δήμο Ακτίου Βόνιτσας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Για τις περιοχές που θα πραγματοποιηθούν τα Κούλουμα την ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ στις 27 Φεβρουαρίου θα υπάρχει ενημέρωση με ξεχωριστό Δελτίο Τύπου την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου

Είναι μια ωραία ευκαιρία στις πιεστικές εποχές που ζούμε να ξεχαστούμε και να διασκεδάσουμε με την ψυχή μας.

Όλοι μαζί γιορτάζουμε!!!!

Εκ του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου Βόνιτσας

Ο Πρόεδρος
Παντελής Αποστολάκης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad