Η τοποθέτηση του Δημάρχου Ξηρομέρου στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή των Περιφερειών της Ελληνικής Βουλής (video) - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

17 Φεβρουαρίου 2023

Η τοποθέτηση του Δημάρχου Ξηρομέρου στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή των Περιφερειών της Ελληνικής Βουλής (video)


Την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023, στη συνεδρίαση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής των Περιφερειών στην Ελληνική Βουλή, είχαμε παρουσία του Δήμου Ξηρομέρου με τον Δήμαρχο κ. Ιωάννη Τριανταφυλλάκη, ο οποίος αφού εξήρε το ερευνητικό πρόγραμμα ΑΕΙ, αναφέρθηκε στη προοπτική τουριστικής ανάπτυξης του Δήμου Ξηρομέρου, θίγοντας το θέμα των στρεβλώσεων και της εφαρμογής των Ειδικών Χωροταξικών, με το παράδοξο να εκκρεμεί ο Γενικός Χωροταξικός Σχεδιασμός.

Η συνεδρίαση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής της Ελληνικής Βουλής, αφορούσε τη παρουσίαση του Ερευνητικού Προγράμματος ΑΕΙ "Αειφόρος Ανάπτυξη Λιγότερο Ανεπτυγμένων Περιοχών με τη Δημιουργία Νέων Τουριστικών Πόρων και Προϊόντων μέσω Ανάλυσης Τεκμηρίωσης, Μοντελοποίησης Διαχείρισης και Διατήρησης του Περιβαλλοντικού και Πολιτιστικού Αποθέματος με χρήση Εφαρμογών Τεχνολογίας Πληροφορικής και Επικοινωνιών".

Το Πρόγραμμα ΑΕΙ συντονίζει το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, με επιστημονικά υπεύθυνη του Προγράμματος την Αντωνία Μοροπούλου, Ομότιμη Καθηγήτρια ΕΜΠ, μέλος Διοικούσας Επιτροπής ΤΕΕ, εκτελείται δε σε συνεργασία με το Τεχνικό Επιμελητήριο της Ελλάδας και άλλους φορείς.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad