Απόφαση Δ.Σ. Νοσοκομείου Αγρινίου για ανέγερση Ιερού Ναού - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

23 Φεβρουαρίου 2023

Απόφαση Δ.Σ. Νοσοκομείου Αγρινίου για ανέγερση Ιερού Ναού


Απόφαση Δ. Σ. Νοσοκομείου Αγρινίου για ανέγερση Ιερού Ναού

Με αισθήματα χαράς και ικανοποιήσεως η Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας ενημερώθηκε για την ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Γενικού Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας, σχετικά με την χωροθέτηση του Ιερού Ναού, που θα ανεγερθεί στο Νοσοκομείο Αγρινίου.

Σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 5/21-02-2023 Πράξη του Δ. Σ. αποφασίστηκε ο Ιερός Ναός να ανεγερθεί στη νησίδα, έμπροσθεν της κεντρικής πύλης του Νοσοκομείου.

Η Ιερά Μητρόπολη και ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Δαμασκηνός εκφράζουν τις ευχαριστίες τους προς τον κ. Μιχαήλ Σερασκέρη, Διοικητή του Νοσοκομείου και Πρόεδρο του Δ.Σ., καθώς και σε όλα τα Μέλη του Δ.Σ. για την πρώτη αυτή απόφαση και την γενικότερη συναντίληψη και συμπαράσταση στο θέμα της ανεγέρσεως του Ιερού Ναού του Νοσοκομείου Αγρινίου, που αποτελεί αίτημα ετών όλων των δημοτών της ευρύτερης περιοχής του Αγρινίου.

Επίσης, η Ιερά Μητρόπολη είναι έτοιμη, μετά από τις οριστικές αποφάσεις, να προχωρήσει στην εκπόνηση των σχετικών μελετών και των τοπογραφικών διαγραμμάτων, ώστε το συντομότερο να φθάσει η ημέρα που θα τεθεί ο θεμέλιος λίθος του Ιερού Ναού, όπου οι ασθενείς και οι συνοδοί τους θα καταφεύγουν για να αναζητούν την ελπίδα, την παρηγορία και την βοήθεια του Θεού, κατά την δοκιμασία της ασθενείας τους.

Εκ του Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας
της Ιεράς Μητροπόλεως


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad