Πολυθεματική εκδήλωση αφιερωμένη στη Γυναίκα το Σάββατο 1 Απριλίου στον Αστακό - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

28 Μαρτίου 2023

Πολυθεματική εκδήλωση αφιερωμένη στη Γυναίκα το Σάββατο 1 Απριλίου στον Αστακό


Πολυθεματική εκδήλωση αφιερωμένη στη ΓΥΝΑΙΚΑ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1η Απριλίου 2023, στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, ο Δήμος Ξηρομέρου και ο Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος Γυναικών Αστακού συνδιοργανώνουν Ημερίδα-Εκδήλωση με θέμα "ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ".

Χαιρετισμοί,

Ομιλίες με θέματα: Το 1ο θέμα Η Γυναίκα της Γης από την Ξηρομερίτισσα Μαρία N. Αγγέλη και ο Δημήτρης Γκόλας θα αναπτύξει το θέμα Πολιτικές της Ευρωπαικής Ένωσης για τις Γυναίκες

Ακολουθεί καλλιτεχνικό πρόγραμμα αφιερωμένο στις Γυναίκες και η εκδήλωση ολοκληρώνεται με έκθεση προιόντων Αγροδιατροφής που ετοιμάζουν οι Γυναίκες Συλλόγων του Ξηρομέρου και όχι μόνο.

Η παρουσία σας στην εκδήλωσή μας, θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

*Σε περίπτωση βροχής η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Ξηρομέρου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad