Συμπόρευση Κώστα Ρόμπολα με τον υποψήφιο Δήμαρχο Μεσολογγίου Θανάση Λύρο - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

28 Μαρτίου 2023

Συμπόρευση Κώστα Ρόμπολα με τον υποψήφιο Δήμαρχο Μεσολογγίου Θανάση Λύρο


Συμπόρευση Κώστα Ρόμπολα
με τον υποψήφιο Δήμαρχο, Θανάση Λύρο

Με ιδιαίτερη χαρά αποδέχτηκα το κάλεσμα του ικανότατου υποψηφίου Δημάρχου, Θανάση Λύρου. για συστράτευση, στον όμορφο αγώνα ανάπτυξης του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου.

Η μέχρι τώρα καθοριστική συμβολή και αποτελεσματικότητα του Θανάση Λύρου στα θέματα του Δήμου μας, και ειδικότερα στον τομέα τής Παιδείας, με έπεισαν πως είναι ο κατάλληλος άνθρωπος, που θα συμβάλει αποτελεσματικά στην ανάπτυξη και προβολή τού Δήμου μας.

Έχω την βεβαιότητα πως ο Θανάσης Λύρος, από τη θέση τού Δημάρχου, μαζί με τους εκλεκτούς του συνεργάτες, θα προχωρήσει περισσότερο τα δημοτικά θέματα, θα δώσει λύσεις στα χρονίζοντα προβλήματα, αναβαθμίζοντας και βελτιώνοντας τη ζωή των συμπολιτών μας.

Η ενασχόλησή μου με την Ιστορία και τον Πολιτισμό τής ευρύτερης περιοχής, με ώθησε να συνδράμω με όλες μου τις δυνάμεις το Θανάση Λύρο στη μεγάλη προσπάθεια ανάδειξης της ιστορικής και πολιτιστικής κληρονομιάς του Δήμου μας, καθώς αυτός υπολείπεται της θέσης που δικαιούται και αξίζει να κατέχει.

Κων/νος Ρόμπολας
Θεολόγος καθηγητής – π. Γυμνασιάρχης
Πρόεδρος Λαογραφικού Συλλόγου Μεσολογγίου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad