Αιτωλοακαρνανία: Θύμα ληστών μοναχή - Την απείλησαν με μαχαίρι - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

03 Μαρτίου 2023

Αιτωλοακαρνανία: Θύμα ληστών μοναχή - Την απείλησαν με μαχαίρι


Η 71χρονη μοναχή, η οποία είναι και η μόνη που κατοικεί στο μοναστήρι του Αγίου Δημητρίου στο Δρυμό Αιτωλοακαρνανίας, ήταν εύκολος στόχος για τέσσερις κακοποιούς που εισέβαλαν στην μονή με σκοπό να την ληστέψουν, λίγο πριν από τις 9 το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας!

Οι εισβολείς, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και φορούσαν γάντια, ακινητοποίησαν την ανυπεράσπιστη ηλικιωμένη απειλώντας την με ένα μαχαίρι, άρπαξαν μετρητά ύψους 3.000 ευρώ και διάφορα αντικείμενα αξίας και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Η καλόγρια ειδοποίησε την Αστυνομία, αλλά παρά τις αναζητήσεις τα ίχνη των ληστών δεν εντοπίστηκαν.

Την προανάκριση για τη ληστεία ανέλαβαν οι αστυνομικοί του τμήματος Ακτίου - Βόνιτσας, οι οποίοι αναζητούν τους κακοποιούς που, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τους είχαν κάνει κατόπτευση της μονής, την οποία ενδεχομένως είχαν επισκεφτεί παριστάνοντας τους προσκυνητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad