Επίσκεψη του Θανάση Παπαθανάση στη Διοικούσα Επιτροπή ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

02 Μαρτίου 2023

Επίσκεψη του Θανάση Παπαθανάση στη Διοικούσα Επιτροπή ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας


Επίσκεψη του Θανάση Παπαθανάση στη Διοικούσα Επιτροπή ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας

Στη Διοικούσα Επιτροπή ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας βρέθηκε ο Θανάσης Παπαθανάσης, προκειμένου να συναντηθεί με τον Πρόεδρό της, κ. Λίνο Μπλέτσα και τα μέλη της.

«Είναι μεγάλη μου χαρά κάθε φορά που τους συναντώ, γιατί γνωρίζουν πολύ καλά τα προβλήματα του τόπου, αλλά και τον τρόπο επίλυσής τους. Τοποθετούνται πάντα εμπεριστατωμένα με συγκεκριμένες, ουσιαστικές προτάσεις και μπορούν να βοηθήσουν στην ανάπτυξη του τόπου μας.

Συζητήσαμε για μια ευρεία ατζέντα θεμάτων, για τα προβλήματα υποδομών καθώς και για το όνειρο δεκαετιών, τη σύνδεση Δυτικής – Ανατολικής Στερεάς Ελλάδος, που στοχεύουμε να γίνει πραγματικότητα.

Μιλήσαμε, όμως, και για τη σοβαρή προσπάθεια που γίνεται σε αυτήν την κατεύθυνση από την Περιφέρεια και βέβαια για τα μεγάλα έργα υποδομών που ολοκληρώνονται, όπως η Αμβρακία Οδός.

Υπάρχουν, όμως, κι άλλα έργα, εξίσου κομβικής σημασίας που πρέπει να προχωρήσουν για να δώσουν αναπτυξιακή τροχιά στον τόπο μας, όπως:

-Η σύνδεση του Αγρινίου με την Ιόνια Οδό
-Ο κεντρικός Άξονας Πλατυγιάλι-Αγρίνιο-Καρπενήσι-Λαμία
-Ο οδικός άξονας Θέρμου-Ναυπάκτου
-Η ολοκλήρωση της διαγωνίου Αντιρρίου-Λαμίας
-Η δρομολόγηση της Παραϊονίας οδού
-Η σύνδεση Αμφιλοχίας-Ορεινού Βάλτου και στη συνέχεια με τη Θεσσαλία και την Ευρυτανία, κ.ά.

Τέλος, με αφορμή τους καταστροφικούς σεισμούς στην Τουρκία και τη Συρία, συζητήσαμε και για την αντισεισμική θωράκιση και τον προσεισμικό έλεγχο των δημόσιων κτιρίων, που αποτελεί προτεραιότητα για την κυβέρνηση, για την ασφάλεια των πολιτών.

Βλέπουμε την αγωνία του νομού και αυτήν την αγωνία θέλω να τη μεταλαμπαδεύσουμε όλοι μαζί, με συνεργασία και συμπόρευση, σε έργα.

Όλοι μαζί οφείλουμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να εργαστούμε σκληρά για να γίνει πράξη η Ανάπτυξη του τόπου μας.

Για να ανεβάσουμε μαζί την Αιτωλοακαρνανία ψηλά!»

#ΑνεβάζουμετηνΑιτωλοακαρνανία_Ψηλά





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad