Στην κυκλοφορία ο νέος οδικός άξονας Άκτιο-Άγιος Νικόλαος (βίντεο) - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

12 Απριλίου 2023

Στην κυκλοφορία ο νέος οδικός άξονας Άκτιο-Άγιος Νικόλαος (βίντεο)


Στην κυκλοφορία δόθηκε σήμερα 12 Απριλίου 2023 ο νέος δρόμος από το Άκτιο προς τον Άγιο Νικόλαο συγκεκριμένα, ένας από τους δύο άξονες της διπλής οδικής σύνδεσης όπου συνδέει την Λευκάδα με την Αιτωλοακαρνανία.

Το νέα τμήμα του δρόμου που δόθηκε σε κυκλοφορία Άκτιο – Άγιος Νικόλαος έχει μήκος 5 χιλιόμετρα, καθώς συμπίπτει και με τη χάραξη του αγωγού ύδρευσης της Λευκάδας.

Σε εξέλιξη είναι ακόμη οι εργασίες για το τμήμα Βόνιτσα – Λευκάδα. Το μήκους του τμήματος αυτού φτάνει τα 16 χλμ, ωστόσο παρουσίασε μεγαλύτερες δυσκολίες, καθώς υπήρχαν βράχοι που δυσκόλεψαν το έργο και για την απομάκρυνση τους χρειάστηκαν εκρηκτικά.

Μέσα από βίντεο που ανάρτησε ο βουλευτής Λευκάδας της ΝΔ Αθανάσιος Καββαδάς παρουσιάζεται ολόκληρο το τμήμα του δρόμου που δόθηκε σε κυκλοφορία.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad