Σύλλογος Γυναικών Αστακού: Ευχαριστίες εκδήλωσης με θέμα «Γυναίκες της Γης» (φωτο-βίντεο) - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

03 Απριλίου 2023

Σύλλογος Γυναικών Αστακού: Ευχαριστίες εκδήλωσης με θέμα «Γυναίκες της Γης» (φωτο-βίντεο)


Με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα της Γυναίκας, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ο Δήμος Ξηρομέρου και ο Πολιτιστικός-Λαογραφικός Σύλλογος Γυναικών Αστακού Αιτωλοακαρνανίας, συνδιοργάνωσαν πολυθεματική εκδήλωση/ημερίδα, με θέμα «ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ» στην παραλία (Λιμάνι) της πόλης του Αστακού.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κος Ιωάννης Τριανταφυλλάκης, η Περιφερειακή Σύμβουλος και Πρόεδρος της Περιφερειακής Επιτροπής Ισότητας Φύλων κ. Αμαλία Βούλγαρη, η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Αστακού κα Ιωάννα Ρεπάνη-Ζούλα και η Πρόεδρος Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας Φύλων κ. Χριστίνα Ταπρανζή.

Την εκδήλωση συντόνισε η Πρόεδρος της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας ΕΠΠΙ-ΔΡΟΥΜΕ κ. Παρθενία Χαρίτου και οι Eισηγήσεις σχετικές με το Θέμα της εκδήλωσης, καθήλωσαν το παρευρισκόμενο κοινό.

Εισηγητές της εκδήλωσης ήταν: η κ.Μαρία Αγγέλη Δρ Κοινωνικής Λαογραφίας, ο κ. Δημήτριος Γκόλας Επικεφαλής του Κέντρου Ευρωπαικής Πληροφόρησης Ηπείρου, ενώ ο τραγουδοποιός - εκπαιδευτικός, κ.Θωμάς Δημητρακόπουλος επένδυσε μουσικά την εκδήλωση.

Στο τέλος της βραδιάς, αποδόθηκε τιμητική πλακέτα στην Ξηρομερίτισσα Γυναίκα κα Παπαζώη Ζωίτσα (μητέρα 10 παιδιών) από τον Δήμαρχο Ξηρομέρου κο Γιάννη Τριανταφυλλάκη καθώς και Αναμνηστικά Συμμετοχής σε όλα τα μικρά παιδιά από την Πρόεδρο της Επιτροπής Ισότητας Φύλων Δυτικής Ελλάδος κα Βούλγαρη Αμαλία. Αναμνηστικά Συμμετοχής επίσης, καθώς και έντυπο υλικό από την ΕΕ, παραδόθηκε σε όλους τους φορείς που συμμετείχαν στη Γιορτή.

Ο Σύλλογός μας ευχαριστεί θερμά την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, τον Δήμο Ξηρομέρου, τους εισηγητές και την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΕΠΠΙ-ΔΡΟΥΜΕ και ιδιαίτερα την κα Παρθενία Χαρίτου για την άψογη συνεργασία στη διοργάνωση και το άρτιο αποτέλεσμα.

Θερμές ευχαριστίες, στις πολυπληθείς ομάδες Πολιτιστικών Συλλόγων και Γυναικών όπως : Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος Γυναικών Αστακού, Σύλλογος απανταχού Χοβολιοτών, Σύλλογος Πολυτέκνων Αστακού, Σύλλογος Γυναικών Παραβόλας, Σύλλογος Γυναικών Σταμνάς Η Αγία Αγάθη, Εικαστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Παλαίρου Χρώματα, Σύλλογος Σαρακατσαναίων Βάλτου, Ξηρομέρου και Ευρυτανίας,Προοδευτικός Σύλλογος Κανδήλας, Πολιτιστικός Σύλλογος Φυτειών Ακαρνανικό Φως, Εικαστικό Εργαστήρι Μύτικα, Σύλλογος Γυναικών Βασιλόπουλου, Περιβαλλοντικός Σύλλογος Χρυσοβίτσας για τα υπέροχα κεράσματά τους, από τοπικά προϊόντα διατροφής και παραδοσιακής ζαχαροπλαστικής, που προσφέρθηκαν δωρεάν στους παρευρισκομένους επισκέπτες.

(κλικ στις φωτογραφίες για μεγέθυνση)





















































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad