Κατάλληλο το νερό σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου Ξηρομέρου σύμφωνα με τις μετρήσεις - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

23 Απριλίου 2023

Κατάλληλο το νερό σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου Ξηρομέρου σύμφωνα με τις μετρήσεις


Ενημερώνουμε τους κατοίκους και επισκέπτες του Δήμου Ξηρομέρου, ότι σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου Ξηρομέρου, τα νερά είναι κατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση και χρήση, σύμφωνα με τις μετρήσεις του Απριλίου 2023. Απομένουν οι μετρήσεις από ελάχιστες Κοινότητες ακόμα, τις οποίες σύντομα θα τις έχουμε.

Με υπευθυνότητα παρακολουθούμε συνεχώς την ποιότητα του νερού που φθάνει στα σπίτια των κατοίκων και σε όποιες Κοινότητες εντοπίζεται κάποια στιγμή πρόβλημα, πάντα σε συνεργασία και σύμφωνα με τις οδηγίες της Διεύθυνσης Υγιεινής, ΑΜΕΣΑ παρεμβαίνουμε, εφαρμόζοντας τα ισχύοντα και τα προβλεπόμενα από τους κανονισμούς.

Ο Αντιδήμαρχος ύδρευσης
Σωτήρης Μακρής


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad