Κώστας Καραγκούνης: Επιτέλους ο νομός μας αποκτά Αιμοδυναμικό Εργαστήριο - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad


11 Απριλίου 2023

Κώστας Καραγκούνης: Επιτέλους ο νομός μας αποκτά Αιμοδυναμικό Εργαστήριο


ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ
Βουλευτής Ν. Αιτωλοακαρνανίας – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Με ιδιαίτερη χαρά ενημερώθηκα από το Υπουργείο Υγείας και από τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Ιωάννη Καρβέλη ότι πριν από λίγο εγκρίθηκε από το ΚΕΣΥΠΕ η ίδρυση του Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου στο Νοσοκομείο Αγρινίου. Από εδώ και πέρα ξεκινούν άμεσα οι σχετικές διαδικασίες για την απόκτηση του κατάλληλου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού για το εργαστήριο, ο οποίος θα χρηματοδοτηθεί εξολοκλήρου από την 6 ΥΠΕ.

Η ίδρυση ενός τέτοιου εργαστηρίου αποτελούσε ένα διαχρονικό αίτημα όλων των πολιτών του νομού Αιτωλοακαρνανίας, διότι θα συμβάλει καθοριστικά στην αντιμετώπιση κρίσιμων περιστατικών που δυστυχώς πολλά από αυτά κατέληγαν, πριν φτάσουν στα Νοσοκομεία της Πάτρας και των Ιωαννίνων. Η προσπάθεια αυτή ξεκίνησε περίπου ένα χρόνο πριν, με την εξαγγελία από τον ίδιο τον Υπουργό Υγείας κ. Θάνο Πλεύρη, στο τέταρτο αναπτυξιακό συνέδριο Αιτωλοακαρνανίας. Τίποτα από όλα αυτά δεν θα είχε ολοκληρωθεί αν δεν υπήρχε η αγαστή συνεργασία του συντονιστή – διευθυντή της Καρδιολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Αγρινίου κ. Γεώργιου Αλμπάνη, της ίδιας της Διοίκησης του νοσοκομείου αλλά και της Εκπροσώπου των Εργαζομένων στο Δ.Σ. του νοσοκομείου κ. Ρένας Ντάσκαρη με τον Διοικητή της 6 ΥΠΕ κ. Ιωάννη Καρβέλη, οι οποίοι συντόνισαν όλη αυτή την προσπάθεια. Οφείλω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Υπουργό Υγείας κ. Αθανάσιο Πλεύρη αλλά και στην Αναπληρώτρια Υπουργό κ. Ασημίνα Γκάγκα, η οποία έχει και την σχετική αρμοδιότητα, αλλά βεβαίως και στον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Ιωάννη Καρβέλη για την πολύ σημαντική αυτή εξέλιξη. Επιτέλους ο νομός μας αποκτά Αιμοδυναμικό Εργαστήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad