Μήνυμα Επιτροπής Ισότητας Δήμου Ξηρομέρου για τη διεθνή ημέρα της γυναίκας και την πολυθεματική εκδήλωση/ημερίδα στον Αστακό - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

05 Απριλίου 2023

Μήνυμα Επιτροπής Ισότητας Δήμου Ξηρομέρου για τη διεθνή ημέρα της γυναίκας και την πολυθεματική εκδήλωση/ημερίδα στον Αστακό


ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ, ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ/ΗΜΕΡΙΔΑ: «ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ».
 
Στα πλαίσια της Διεθνούς Ημέρας της Γυναίκας, συνδιοργανώθηκε η πολυθεματική εκδήλωση/ημερίδα, με θέμα «ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ» στην παραλία (Λιμάνι) της πόλης του Αστακού, από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, τον Δήμο Ξηρομέρου και τον Πολιτιστικό - Λαογραφικό Σύλλογο Γυναικών Αστακού Αιτωλοακαρνανίας.

Η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας Δήμου Ξηρομέρου, συμμετείχε με την Πρόεδρο της κα Χριστίνα Ταπραντζή, απευθύνοντας χαιρετισμό για την σημαντική αυτή εκδήλωση και εκφράζοντας την διαθεσιμότητα της Επιτροπής του Δήμου Ξηρομέρου, προς στήριξη και βοήθεια των γυναικών του Δήμου Ξηρομέρου, παράλληλα με την ανάδειξη των θεμάτων που απασχολούν την σύγχρονη γυναίκα.

Περισσότερες φωτογραφίες:

https://drive.google.com/drive/folders/1SPGkp2xSN5Img8F2FlIosDJ85sHSE2k4?usp=sharing

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΤΑΠΡΑΝΤΖΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΤΑ ΜΕΛΗ
ΚΑΚΟΥΡΗΣ ΗΛΙΑΣ
ΠΑΝΤΑΖΗ ΠΑΝΩΡΑΙΑ
ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΥ ΑΙΜΙΛΙΑ
ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΛΙΑΛΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΖΑΓΚΟΤΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΠΑΤΣΙΑ ΒΑΪΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad