Διοργάνωση 1ου ''Authentic Big Blue West – The Ionian Edition 28/8-3/9/2023'' - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

31 Μαΐου 2023

Διοργάνωση 1ου ''Authentic Big Blue West – The Ionian Edition 28/8-3/9/2023''


Διοργάνωση 1ου ''Authentic Big Blue West – The Ionian Edition 28/8-3/9/2023''.

Πρoχωρούν οι διαδικασίες για την διοργάνωση του 1ου ''Authentic Big Blue West – The Ionian Edition 28/8-3/9/2023", ενός καταδυτικού αγώνα με συμμετοχές αθλητών απ´ όλο τον κόσμο, πασίγνωστων στην ελεύθερη κατάδυση.

Ο αγώνας έχει ως έμπνευση την γνωστή εμβληματική κινηματογραφική ταινία ''Απέραντο Γαλάζιο'' του Λυκ Μπεσόν, με τους γνωστούς ηθοποιούς Ζαν Μαρκ Μπαρ, Ζαν Ρενό και Ροζάνα Αρκέτ. Η διοργάνωση έχει την αδειοδότηση της ελληνικής ομοσπονδίας ΕΟΥΔΑ http://www.eoyda.gr/ και της παγκόσμιας ομοσπονδίας CMAS https://www.cmas.org/

Η διοργάνωση του 1ου ''Authentic Big Blue West – The Ionian Edition 28/8-3/9/2023", θα πραγματοποιηθεί τον προσεχή Σεπτέμβριο στο Ιόνιο και συγκεκριμένα στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Μύτικα, Καλάμου, Μεγανησίου και Παλαίρου.

Στα πλαίσια της επικείμενης διοργάνωσης, εμφανίστηκε στην καθημερινή ενημερωτική εκπομπή ''Περίμετρος'', που μεταδίδεται 14:00 – 15:00 στην ΕΤ3, με την δημοσιογράφο Κατερίνα Ρενιέρη, ο παγκόσμιος πρωταθλητής στην ελεύθερη κατάδυση Χρήστος Καρέλος, που έλκει την καταγωγή του από τον Δήμο Ακτίου – Βόνιτσας (Κατούνα).

ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad