Ισχυρή εντολή στον Θανάση Παπαθανάση στην εντυπωσιακή συγκέντρωση στη Ναύπακτο - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

14 Μαΐου 2023

Ισχυρή εντολή στον Θανάση Παπαθανάση στην εντυπωσιακή συγκέντρωση στη Ναύπακτο


Δελτίο Τύπου

Ισχυρή εντολή στον Θανάση Παπαθανάση στην εντυπωσιακή συγκέντρωση στη Ναύπακτο με πάνω από 2.000 άτομα

Τεράστια ήταν η ανταπόκριση των κατοίκων της Ναυπάκτου, στο κάλεσμα του υποψήφιου βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας, Θανάση Παπαθανάση.

Σε ένα ιδιαίτερα φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα περισσότερα από 2.000 άτομα, έδειξαν την στήριξη τους στον κ. Παπαθανάση, δίνοντας του ισχυρή εντολή για την επόμενη μέρα.

Τη συγκέντρωση του Θανάση Παπαθανάση τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, ο Δήμαρχος Ναυπακτίας, Βασίλειος Γκίζας, ο Δήμαρχος Ξηρομέρου, Ιωάννης Τριανταφυλλάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Έργων, Θανάσης Μαυρομάτης, πολλοί αυτοδιοικητικοί, πρόεδροι τοπικών συμβουλίων, φορέων και συλλόγων και πολυάριθμοι φίλοι του Θανάση Παπαθανάση.

Ο κ. Παπαθανάσης, συγκινημένος για την μεγαλειώδη συγκέντρωση, ανέφερε ότι: «είμαι το δικό σας παιδί που εδώ και 21 χρόνια αγωνίζομαι στην πρώτη γραμμή μέσα από την τοπική Αυτοδιοίκηση για να προσφέρω στον τόπο μου.

Είμαι ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας, ο δικός σας Θανάσης και θα είμαι εδώ και την επόμενη μέρα των εκλογών για να κάνουμε ΜΑΖΙ πράξη όλα όσα πρέπει να γίνουν για αυτόν τον τόπο!

Ήσασταν πάντα στο πλευρό μου. Ακόμη και στις δύσκολες στιγμές μου δώσατε δύναμη και κουράγιο να συνεχίσω.

Μου κάνατε την τιμή και με εκλέξατε τον νεότερο δήμαρχο στην ιστορία της Ναυπάκτου.

Σας ζητώ λοιπόν να με εμπιστευθείτε ξανά και να γίνετε ο αγγελιοφόρος ώστε να μπορώ να σας εκπροσωπήσω στο ελληνικό κοινοβούλιο σε αυτή την κρίσιμη περίοδο για την χώρα».

Ο κ. Παπαθανάσης, ο οποίος έχει άριστη γνώση των προβλημάτων της περιοχής, αναφέρθηκε σε αυτά, δίνοντας την υπόσχεση ότι μέσα από την ιδιότητα του βουλευτή, εφόσον τον τιμήσουν οι πολίτες, θα φροντίσει να δοθούν λύσεις προκειμένου να έχει την ανάπτυξη που της αξίζει.

«Είμαι ένας από εσάς, γνωρίζω τα προβλήματα αυτού του τόπου γιατί τα βιώνω κι εγώ, τα βλέπω καθημερινά γύρω μου».

Ειδική αναφορά έκανε ο Θανάσης Παπαθανάσης στο κομμάτι της υγείας : «Σε αυτό το κομμάτι, επειδή εγώ είμαι απ’τον χώρο της υγείας, έχω βάλει ένα προσωπικό στοίχημα. Οι παθογένειες που υπάρχουν όλα αυτά τα χρόνια να ανατραπούν πραγματικά. Tα δύο νοσοκομεία του Αγρινίου και του Μεσολογγίου πρέπει να τα ενισχύσουμε άμεσα με μέσα και με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, όπως και τα κέντρα υγείας της περιοχής».

Επίσης, ο Θανάσης Παπαθανάσης αναφέρθηκε στις υποδομές: «είναι ένα πολύ σημαντικό ζήτημα. Έχουν ξεκινήσει μεγάλα έργα, αλλά υπάρχουν δυνατότητες και για πολλά παραπάνω. Οι δρόμοι είναι πολιτισμός!» καθώς επίσης , εστίασε στον πρωτογενή τομέα : «Ο πρωτογενής τομέας, αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο. Πρέπει να παραμείνει ο παραγωγός στον τόπο του».

«Στην παιδεία να προχωρήσουμε άμεσα στην ενίσχυση του διδακτικού προσωπικού στα σχολεία του νομού και να δημιουργήσουμε καλύτερες κτιριακές υποδομές.

Τα παιδιά μας αξίζουν καλύτερη εκπαίδευση και είμαστε υποχρεωμένοι να φροντίσουμε για την ασφάλεια τους στα σχολεία», ανέφερε για το θέμα της παιδείας.

Ταυτόχρονα αναφέρθηκε στον τουρισμό. «Πρέπει να αξιοποιήσουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου μας. Αξιοποίηση του φυσικού και πολιτιστικού στοιχείου του νομού, ποιοτική αναβάθμιση των υπαρχόντων τουριστικών υποδομών και ενίσχυση δημιουργίας νέων, προβολή των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της κάθε περιοχής για την προσέγγιση διαφόρων μορφών εναλλακτικού τουρισμού.

Ενίσχυση του αγροτουρισμού. Ανάπτυξη αθλητικών δραστηριοτήτων στις θαλάσσιες περιοχές. Να δούμε τον τόπο μας να ανθίζει ξανά».

«Θα είμαι στο πλευρό σας για να διεκδικούμε καθημερινά όλα όσα μας αξίζουν!

Προχωράμε ΜΑΖΙ για να αλλάξουμε την Αιτωλοακαρνανία!

Για να ανεβάσουμε την Αιτωλοακαρνανία μας ψηλά!».

Τέλος, ο κ. Παπαθανάσης ευχαρίστησε τον κόσμο της Ναυπάκτου για την θερμή υποδοχή και για την στήριξη του.

#ΑνεβάζουμετηνΑιτωλοακαρνανία_ψηλά!









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad