Εγκρίθηκαν τα σχέδια αποξήλωσης αμιάντου στα Κέντρα Υγείας Αιτωλικού και Αστακού - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

09 Μαΐου 2023

Εγκρίθηκαν τα σχέδια αποξήλωσης αμιάντου στα Κέντρα Υγείας Αιτωλικού και Αστακού


Εγκρίθηκαν σήμερα τα σχέδια αποξήλωσης αμιάντου στα Κέντρα Υγείας Αιτωλικού και Αστακού, σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Βιώσιμης Ανάπτυξης, Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Λάμπρο Δημητρογιάννη.

«Με τάχιστους ρυθμούς, οι υπηρεσίες μας ανταποκρίθηκαν στην πρωτοβουλία της 6ης Υ.ΠΕ. και του Διοικητή κ. Γ. Καρβέλη, και υπέδειξαν τα απαραίτητα βήματα, ώστε σύντομα να αποξηλωθεί το επικίνδυνο υλικό, και να πραγματοποιηθούν εργασίες αντικατάστασης», σημείωσε σε ανάρτηση ο αντιπεριφερειάρχης.

Πρόσθεσε πως «ως επαγγελματίας υγείας, αποδίδω συγχαρητήρια στην 6η Υ.ΠΕ. καθώς διεκπεραιώνεται μια πάγια ανάγκη του προσωπικού της πρωτοβάθμιας υγείας. Εμείς συνεχίζουμε να συνδράμουμε όπου μας ζητηθεί!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad