Η τριήμερη περιοδεία της Σοφίας Σακοράφα σε Αιτωλοακαρνανία και Πρέβεζα - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

08 Μαΐου 2023

Η τριήμερη περιοδεία της Σοφίας Σακοράφα σε Αιτωλοακαρνανία και Πρέβεζα


Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η τριήμερη περιοδεία της επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ‘ΜέΡΑ25 - Συμμαχία για τη Ρήξη’ και Αντιπροέδρου της Βουλής, κ. Σοφίας Σακοράφα, σε Αιτωλοακαρνανία και Πρέβεζα, μαζί με τις/τους υποψήφιους βουλευτές του κόμματος.

Την Παρασκευή 5 Μαΐου επισκέφθηκε τον Αστακό, πρωτεύουσα Δήμου Ξηρομέρου, όπου συναντήθηκε και συζήτησε με τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Τριανταφυλλάκη. Στη συνέχεια είχε την ευκαιρία στους δρόμους του Αστακού να συνομιλήσει με πολίτες της περιοχής.

Το απόγευμα στην διαδρομή προς το Μύτικα διαπίστωσε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις των Υδατοκαλλιεργειών του συμπλέγματος Εχινάδων Νήσων.

Στο Μύτικα επισκέφτηκε το Κέντρο Υγείας όπου που συνομίλησε με εργαζόμενους για τα προβλήματα του Κ.Υ.

Στη συνέχεια συναντήθηκε και συζήτησε στους δρόμους με πολίτες της περιοχής. Τόσο για τις Υδατοκαλλιέργειες όσο και για το Κ.Υ. του Μυτίκα η Σοφία Σακοράφα έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον με κοινοβουλευτικές ερωτήσεις και άλλες παρεμβάσεις της.

Το Σάββατο 6 Μαΐου, το πρωί, επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου, όπου συναντήθηκε και συζήτησε για τα προβλήματα του Νοσοκομείου, και ιδιαίτερα για την υποχρηματοδότηση και την υποστελέχωση, με εκπροσώπους των εργαζομένων, τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο του Σωματείου, κ.κ. Κ. Καραγκούνη και Απ. Φασουλα. Κατόπιν περιηγήθηκε στο κέντρο της Ι.Π. του Μεσολογγίου, ερχόμενη σε ανοιχτή επαφή και συζήτηση με πολίτες.

Το μεσημέρι της ίδιας μέρας βρέθηκε στο κέντρο του Αγρινίου, όπου επίσης συναντήθηκε και συνομίλησε με επαγγελματίες της πόλης και πολίτες.

Το απόγευμα, παραβρέθηκε εκτός προγράμματος και μετά από απρόοπτη πρόσκληση, στο ΔΑΚ Αγρινίου “Μιχάλης Κούσης”, όπου πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία οι 2οι Παιδικοί Αγώνες “Run and Smile” και όπου είχε την ευκαιρία να τιμήσει τους κορυφαίους αθλητές του ΓΑΣ Αγρινίου.

Το βράδυ του Σαββάτου η Σ. Σακοράφα παραβρέθηκε στα Γιάννενα στην ομιλία του επικεφαλής του ‘ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη’, Γιάνη Βαρουφάκη, με μεγάλη παρουσία κόσμου

Το πρωί της Κυριακής, πήγε στην Πρέβεζα, όπου στις 11.00’ π.μ., σε ειδική εκδήλωση στη Θεοφάνειο αίθουσα, παρουσίασε τις/τους υποψηφίους βουλευτές του ΜΕΡΑ25 στο Νομό Πρέβεζας.

Μετά επισκέφθηκε και το στάδιο “Αθανασία Τζουμελέκα”, όπου διεξάγονταν μαθητικοί αγώνες και απένειμε μετάλλια στους μικρούς μαθητές.

Για οπτικοακουστικό υλικό πατήστε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad