Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών: Τελευταία ενημέρωση για την προβολή στο διαφημιστικό έντυπο - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

31 Μαΐου 2023

Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών: Τελευταία ενημέρωση για την προβολή στο διαφημιστικό έντυπο


Ανοιχτή επιστολή προς στον Εμπορικό και Επιχειρηματικό κόσμο

Αγαπητοί φίλοι

Αγαπητοί Συμπατριώτες

Όπως είναι γνωστόν, ο Σύλλογός μας στα πλαίσια των πρωτοβουλιών που έχει αναλάβει για την προβολή του Αστακού, αποφάσισε να δρομολογήσει μια δράση που άφορα την έκδοση ενός πολυσέλιδου διαφημιστικού φυλλαδίου με θέμα τον Αστακό, στο οποίο θα αναγράφεται όσο γίνεται πιο αναλυτικά η ιστορία του παράλληλα δε, θα πλαισιώνεται από πλούσιο φωτογραφικό υλικό των τελευταίων πενήντα χρόνων.

Με προσωπική επιστολή που έχετε λάβει (απευθυνθήκαμε στον έμπορο και επιχειρηματία) σας προτρέπαμε να προβληθείτε στο έντυπο αυτό, δίνοντας την δυνατότητα και την επιχείρησή σας να προβάλλεται, παράλληλα δε να γίνετε κοινωνοί της προσπάθειας αυτής που έχουμε ξεκινήσει.

Τα πρώτα δείγματα στην αρχή ήταν αποκαρδιωτικά, με την πάροδο του χρόνου όμως ένας αρκετά μεγάλος αριθμός από τους φίλους συντοπίτες μας ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας, δίνοντας μια νότα αισιοδοξίας και αλληλεγγύης.

Ήδη έχουμε συμπληρώσει το 80% τον διαφημιζόμενων (που απαιτεί το φυλλάδιο) ευελπιστώντας ότι σε λίγες μέρες θα υπάρχει ανάλογη ανταπόκριση και από πολλούς άλλους.

Η προθεσμία υποβολής αιτήματος λήγει την Παρασκευή 2 Ιουνίου, διότι μια σειρά από τις επόμενες κινήσεις απαιτούν αρκετό χρόνο όπως π.χ. να στηθεί, να ελεγχθεί αν υπάρχει κάποια ατέλεια ή παράλειψη και να φύγει για το τυπογραφείο.

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ, όσοι είστε ακόμη ένθερμοι αλλά αμελήσατε ή αναβάλλατε για λίγες ημέρες την επιθυμία σας να δηλώσετε την συνδρομή σας, πρέπει να το επισπεύσετε.

ΗΔΗ πάνω από ΕΙΚΟΣΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ θα καταγραφούν και θα διαφημιστούν σε ένα έντυπο που δεν θα μείνει στον Αστακό αλλά θα διανεμηθεί (πάνω από 1000 αντίτυπα) σε τουριστικά γραφεία (που έχουμε ήδη κλείσει για την παραλαβή) σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες και σε πολλά κιόσκια της Αθήνας πέριξ της Ακρόπολης που έχουν τοποθετηθεί για την διάδοση και την προβολή των περιοχών που στοχεύουν στην προσέλκυση τουριστών τόσο αλλοδαπών όσο και ημεδαπών.

Σας προσκαλώ για τελευταία φορά να ανταποκριθείτε στην προσπάθειά μας διότι η επιτυχία του εγχειρήματος μας είναι ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ και όχι προσωπική.

Να διευκρινίσουμε ότι στο χώρο των διαφημιζομένων δεν είναι απαραίτητο να είσαι από τον Αστακό. Προφανώς και κάποιος επιχειρηματίας είτε ανήκει στον Δήμο Ξηρομέρου είτε σε άλλο Δήμο και επιθυμεί να προβληθεί δεν θα υπάρξει αποκλεισμός καθώς επίσης και όσοι δεν έχουν άμεση σχέση με τον Αστακό αλλά κάποιο μέλος της οικογένειάς τους (π.χ. συζυγική σχέση) έχει ρίζες από τον Αστακό.

Είμαστε ανοιχτοί σε όλους χωρίς αποκλεισμούς. Όσο πιο μεγάλη είναι η συμμετοχή των διαφημιζόμενων τόσο πιο ελκυστικό γίνεται το αποτύπωμα της προσπάθειάς μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad