Βράβευση της ομάδας καλαθόσφαιρας του Λυκείου Αστακού από τον Δήμο Ξηρομέρου για τις αθλητικές διακρίσεις της - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

10 Μαΐου 2023

Βράβευση της ομάδας καλαθόσφαιρας του Λυκείου Αστακού από τον Δήμο Ξηρομέρου για τις αθλητικές διακρίσεις της


Βράβευση της ομάδας καλαθόσφαιρας του Λυκείου Αστακού, από τον Δήμο Ξηρομέρου, για τις αθλητικές διακρίσεις της.

Σε μία λιτή, ζεστή και όμορφη γιορτή στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Ξηρομέρου στο Δημαρχείο στον Αστακό, ο Δήμος Ξηρομέρου με την Σχολική του Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τίμησε όλο το team της ομάδας καλαθόσφαιρας του Λυκείου Αστακού, για την σημαντική αθλητική διάκριση που πέτυχαν, να βγουν πρωταθλητές στον Νομό Αιτ/νίας και δεύτεραθλητές στην Δυτική Ελλάδα.

Όλη η σχολική Κοινότητα του Λυκείου Αστακού παρόν σε αυτή την πολύ χαρούμενη στιγμή, εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Ξηρομέρου, της Κοινότητας Αστακού, ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Δαβίδ Μπαζούλας, ιερέας του Αγίου Νικολάου Αστακού, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Λυκείου και εκπρόσωποι της ομάδας Α.Μ.Σ Αίολος Αστακού.

Η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κα Χριστίνα Τάπραντζη, στη πολύ σύντομη ομιλία της, έδωσε τα συγχαρητήρια της σε όλα τα παιδιά της ομάδας, στη προπονήτρια καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής κα Μαρία Κοντογιάννη, στον καθηγητή Φυσικής κ. Κώστα Λύχνο, που συνόδευσε τα παιδιά σε όλους τους αγώνες, στη Διευθύντρια του Λυκείου Αστακού κα Παρασκευή Καλαϊτζίδου, στο Σύλλογο Διδασκόντων και φυσικά στους γονείς για την αμέριστη υποστήριξη στα παιδιά.

Κλείνοντας ευχήθηκε σε όλα τα παιδιά υγεία, ευημερία και καλή πρόοδο και ιδιαίτερα στους μαθητές της Γ’ Λυκείου, καλή επιτυχία στις επερχόμενες Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Η ομάδα καλαθόσφαιρας του Λυκείου Αστακού, που μας έκανε περήφανους:

Γ’ ΛΥΚΕΙΟΥ:
ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΦΡΑΙΜΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΣΟΜΠΟΛΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ
ΣΚΑΝΔΑΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Β’ ΛΥΚΕΙΟΥ
ΚΑΚΚΑΒΑΣ ΓΕΝΝΑΙΟΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
ΝΑΖΙΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΣΑΒΒΑΣ ΜΑΡΙΟΣ
ΜΑΡΡΑ ΙΟΝΟΥΣ
ΤΑΜΠΡΑΝΤΖΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
ΠΑΥΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΠΑΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΟΣ
ΤΟΜΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Α’ ΛΥΚΕΙΟΥ
ΚΑΚΟΥΡΗΣ ΦΩΤΙΟΣ
ΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad