Μπάσκετ «3X3» στη Δυτική Ελλάδα - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

13 Ιουνίου 2023

Μπάσκετ «3X3» στη Δυτική Ελλάδα


Μπάσκετ «3X3» στη Δυτική Ελλάδα

Δράσεις μπάσκετ «3Χ3» προγραμματίζονται στη Δυτική Ελλάδα σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, στις οποίες μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν, καταδεικνύοντας μέσα από τη συμμετοχή τους την σπουδαιότητα του αθλητισμού. Την ευθύνη της διοργάνωσης έχει η GNC σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Το πρώτο γήπεδο μπάσκετ θα στηθεί στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου όπου για δύο ημέρες, στις 16 και 17 Ιουνίου 2023 οι συμμετέχοντες θα δοκιμάσουν τις επιδόσεις τους.

Παράλληλα προγραμματίζονται αγώνες και σε άλλες περιοχές, (Αίγιο, Πύργο, Κουρούτα), ενώ οι τελικοί θα διεξαχθούν στην Πάτρα, τον Σεπτέμβριο.

Πρόκειται για εκδηλώσεις με ένα ολυμπιακό πλέον άθλημα το οποίο εκτιμάται ότι θα έχει εκρηκτική ανάπτυξη στο άμεσο μέλλον. Η συμμετοχή των αθλούμενων είναι δωρεάν, απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες ανδρών και γυναικών και το χαρακτηριστικό γνώρισμα είναι ότι μπορεί να συμμετάσχει όποιος θέλει χωρίς αποκλεισμούς.

Οι δράσεις και το τουρνουά τελούν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ).

«Στηρίζουμε αθλητικά γεγονότα που κινητοποιούν ανθρώπους κάθε ηλικίας και τους φέρνουν κοντά στον αθλητισμό, καθώς μέσα από τη συμμετοχή καταδεικνύεται και η ανάγκη των πολιτών να εμπλακούν σε οργανωμένες αθλητικές δραστηριότητες. Παράλληλα είμαστε αρωγοί σε κάθε δράση που προβάλει τις δυνατότητες της Δυτικής Ελλάδας και την κατατάσσει στον χάρτη των τουριστικών προορισμών» ανέφερε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Εθελοντισμού και Ολυμπισμού Δημήτρης Νικολακόπουλος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad