Θανατηφόρο τροχαίο στο Λαμπίρι Αιτωλοακαρνανίας - 49χρονος έπεσε από μεγάλο ύψος στο ποτάμι - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

19 Ιουνίου 2023

Θανατηφόρο τροχαίο στο Λαμπίρι Αιτωλοακαρνανίας - 49χρονος έπεσε από μεγάλο ύψος στο ποτάμι


Θανατηφόρο τροχαίο στο Λαμπίρι Αιτωλοακαρνανίας με θύμα 49χρονο αστυνομικό από το Ισραήλ που βρισκόταν στην περιοχή ως μέλος ομάδας δικυκλιστών που έκαναν διακοπές.

Σε ένα επικίνδυνο σημείο που έχουν συμβεί και άλλα σοβαρά περιστατικά, στο τμήμα μεταξύ Λαμπιρίου και Καλλιθέας, ο 49χρονος που βρισκόταν προτελευταίος στο κομβόι των μηχανών έχασε το έλεγχο της μοτοσυκλέτας του, στο ύψος γέφυρας, και έπεσε από μεγάλο ύψος στο ποτάμι.

Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί βαρύτατα και το νήμα της ζωής του να κοπεί πρόωρα.

Οι ταξιδιώτες σύμφωνα με πληροφορίες του sinidisi.gr είχαν διανυκτερεύσει στο Λαμπίρι και πρωί της Δευτέρας (19.06.23) αναχώρησαν με προορισμό το Θέρμο.

Δυστυχώς, η εκδρομή τους με μηχανές έμελλε να βαφτεί με αίμα!

Δείτε το σημείο όπου σημειώθηκε το νέο θανατήφορο σε φωτογραφία παλαιότερου τροχαίου που είχε καταγράψει το thermonews.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad