Κυριάκος Μητσοτάκης από Αμφιλοχία: Να βγάλουμε 4η έδρα στην Αιτωλοακαρνανία - Αstakos News - Ειδήσεις από τον Αστακό και την Αιτωλοακαρνανία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Ειδήσεις από τον Αστακό και την Αιτωλοακαρνανία

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

19 Ιουνίου 2023

Κυριάκος Μητσοτάκης από Αμφιλοχία: Να βγάλουμε 4η έδρα στην Αιτωλοακαρνανία


Θερμής υποδοχής έτυχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Αμφιλοχία.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας απηύθυνε χαιρετισμό στον συγκεντρωμένο κόσμο που βρέθηκε στην πρωτεύουσα του Βάλτου που αποτέλεσε σταθμό της σημερινής του περιοδείας που ξεκίνησε από την Πάτρα και θα ολοκληρωθεί το βράδυ στα Γιάννενα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε χαριτολογώντας «ποσοστό καύσωνα» και τέταρτη έδρα για τη Νέα Δημοκρατία στην Αιτωλοακαρνανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad