Χρήστος Σαλτογιάννης: Οι νέοι μπροστά για το Ξηρομέρο! - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

08 Ιουνίου 2023

Χρήστος Σαλτογιάννης: Οι νέοι μπροστά για το Ξηρομέρο!


Χρήστος Σαλτογιάννης: Οι Νέοι Μπροστά για το Ξηρομέρο!

Φίλες και φίλοι,

Η απόφαση συμπόρευσης με τον Δήμαρχο Γιάννη Τριανταφυλλάκη αποτελεί ιδιαίτερη τιμή, είναι απολύτως συνειδητή και έχει μοναδικό επίκεντρο το καλό και το κοινό συμφέρον του τόπου μας.

Οι δυνατότητες ανάπτυξης πολλές και σίγουρα πρέπει να αξιοποιήσουμε όλα τα διαθέσιμα εργαλεία και κυρίως να προχωρήσουμε σταθερά και δυναμικά σε κάθε τομέα που αγγίζει το μέλλον του τόπου μας!

Με όραμα, σχέδιο και γνώση να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο την καθημερινότητα των Κοινοτήτων μας και να χαράξουμε πολιτικές σε καίριους τομείς, όπως τον τουρισμό, τον αγροτικό και κτηνοτροφικό τομέα, τις υποδομές και να αξιοποιήσουμε όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που έχει ο τόπος μας.

Ειδικότερα, ο πρωτογενής τομέας αποτελεί βασικό πυλώνα ανάπτυξης για το Ξηρομέρο. Νέες συνθήκες, νέα δεδομένα, νέες δυνατότητες. Πρέπει και μπορούμε να αξιοποιήσουμε όλα τα πλεονεκτήματα που διαθέτουμε και με σωστή οργάνωση, εκπαίδευση και ενημέρωση να διαμορφώσουμε από κοινού με τους παραγωγούς μας το νέο αγροδιατροφικό προφίλ της περιοχής μας.

Να δώσουμε ταυτότητα στα προϊόντα μας!

Αγαπητοί συμπολίτες μου, προχωράμε δυναμικά και στις 8 Οκτώβρη κάνουμε το πρώτο βήμα!

Ζητώ τη στήριξη σας!

Με εκτίμηση

Χρήστος Σαλτογιάννης
Γεωπόνος ΓΠΑ, τηλ: 6972072813
Υποψήφιος Δημοτικός ΣύμβουλοςΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad