Ανακοίνωση υποψηφιότητας Ιωάννη Φλωρόπουλου στο πλευρό του Γιάννη Τριανταφυλλάκη - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

08 Ιουνίου 2023

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Ιωάννη Φλωρόπουλου στο πλευρό του Γιάννη Τριανταφυλλάκη


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

Στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές θα είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο πλευρό του Δημάρχου μας Γιάννη Τριανταφυλλάκη.

Ο Γιάννης Τριανταφυλλάκης είναι ένας άνθρωπος που έχει αποδείξει οτι έχει την εργατικότητα, την ειλικρίνεια, το σθένος, αλλά και την εμπειρία πλέον, να κάνει πράξη όσα χρειάζονται, για να αποκτήσει ο Δήμος Ξηρομέρου αυτό που του αξίζει. Για τον λόγο αυτό αποφάσισα μετά από χρόνια εμπειρίας, ως Πρόεδρος της Κοινότητας Φυτειών, να εργαστώ στο πλευρό του.

Προσωπικά δεσμεύομαι να δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να τιμήσω την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μου, που τόσα χρόνια είναι δίπλα μου και με στηρίζουν στην δύσκολη προσπάθεια της προόδου του τόπου μας. Ήδη στον Δήμαρχο έχω καταθέσει προτάσεις για να τις επεξεργαστούμε από κοινού, για την ανάπτυξη και του Ξηρομέρου, αλλά και της ΔΕ Φυτειών ειδικότερα.

Επιτρέψτε μου να ευχαριστήσω προσωπικά τον Γιάννη Τριανταφυλλάκη για την πρόταση του να είμαι υποψήφιος.

Με εκτίμηση

Φλωρόπουλος Ιωάννης του Κωνσταντίνου
Πρόεδρος Κοινότητας Φυτειών
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad