Γερμανοί τουρίστες εγκλωβίστηκαν στην περιοχή των καταρρακτών του Τρύφου Ξηρομέρου (βίντεο) - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

18 Ιουνίου 2023

Γερμανοί τουρίστες εγκλωβίστηκαν στην περιοχή των καταρρακτών του Τρύφου Ξηρομέρου (βίντεο)


«Θα θυμόμαστε για καιρό αυτό το πρωινό», λέει ζευγάρι Γερμανών τουριστών αναφερόμενο σε περιπέτεια που είχε στην περιοχή των καταρρακτών του Τρύφου Ξηρομέρου.

Οι τουρίστες εγκλωβίστηκαν το βράδυ της Πέμπτης με το όχημά τους σε δύσκολα προσβάσιμο σημείο, εν μέσω κακοκαιρίας και χωρίς σήμα στο κινητό τους.

Για καλή τους τύχη την επόμενη ημέρα στο δρόμο τους βρέθηκαν δύο υπάλληλοι της Περιφέρειας, οι Νίκος Δρίβας και Γιώργος Καλιακμάνης που τους βοήθησαν και συνέδραμαν στον απεγκλωβισμό τους.

Τη σχετική ιστορία διηγήθηκε σε ανάρτηση του ο κ. Δρίβας λέγοντας πως «κάτι μέσα μας μας έκανε να επισκεφτούμε το έργο απλά για έλεγχο.. Έτσι λοιπόν μας δόθηκε η ευκαιρία να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας».

«Τα αμέτρητα ευχαριστώ και τα ατελείωτα χαμόγελα ήταν η σημαντικότερη αμοιβή σε όλα μας τα χρόνια στην υπηρεσία.. Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος πάντα δίπλα στον πολίτη…», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad