"Ξηρόμερο Νέα Μέρα - Καθαρά Χέρια": Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας την Βιβή Ταρκαζίκη από τον Αστακό - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

18 Ιουνίου 2023

"Ξηρόμερο Νέα Μέρα - Καθαρά Χέρια": Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας την Βιβή Ταρκαζίκη από τον Αστακό


Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ την Βιβή Ταρκαζίκη από τον Αστακό.

Η Βιβή είναι ελεύθερος επαγγελματίας και διατηρεί μια μικρή επιχείρηση.
Παράλληλα εξασκεί το επάγγελμα της κομμωτικής.

Η εγκατάλειψη των κοινοτήτων και η υποβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της πρωτεύουσας του Ξηρομέρου ώθησε τη Βιβή να ασχοληθεί ενεργά με τα κοινά έτσι ώστε να συμβάλει ενεργά στον τόπο της. Ταυτόχρονα στέλνει ένα μήνυμα σε όσους «βλέπουν» την κατάσταση να χειροτερεύει ότι πρέπει να ασχοληθούν με τον τόπο τους και να έχουν σαφή λόγο και ενεργό ρόλο στις αποφάσεις που καθορίζουν το μέλλον μας. 

Θέλω να ευχαριστήσω τη Βιβή για τη δύσκολη απόφαση της να είναι δίπλα μου από την αρχή και να στηρίξει τη γενναία απόφαση που πήραμε. Βιβή μου, σου εύχομαι από καρδιάς να έχεις ένα τίμιο και ειλικρινή αγώνα. 

Παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας και σας καλούμε να πράξετε το ίδιο.

Υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου
Αλέξανδρος Σάββας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad