Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας: Μας στέλνουν ξανά στα αγροτοδικεία - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

09 Ιουνίου 2023

Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας: Μας στέλνουν ξανά στα αγροτοδικεία


ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ
ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

«Καταδικάζουμε την πολιτική όλων των κυβερνήσεων ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και της υπηρεσιακής αυτής της περιόδου, που αντί να ικανοποιήσει τα δίκαια αιτήματα για την επιβίωσή μας, μας στέλνουν ξανά στα αγροτοδικεία»

Σε ένα ακόμα αγροτοδικείο, σέρνονται αγρότες του νομού μας, μέσα σε λίγους μήνες, που πρωτοστάτησαν για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων μας, ανάμεσα τους και ο πρόεδρος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας, Σπύρος Κοτοπούλης.

Τα δίκαια αιτήματά μας, που μας έβγαλαν στο δρόμο, σε πολύμορφες κινητοποιήσεις τα τελευταία χρόνια, αγκαλιάστηκαν από χιλιάδες αγρότες και κτηνοτρόφος σε όλη τη χώρα αλλά και στο νομό μας. Αυτός είναι που τους φοβίζει.

Ενώ εμείς απαιτούμε τα αυτονόητα, όπως μείωση του κόστους παραγωγής, εγγυημένες τιμές για να μας μένει εισόδημα, προστασία της παραγωγής μας με αλλαγή του αναχρονιστικού κανονισμού του ΕΛΓΑ… αυτοί στέλνουν συναδέλφους μας, ξανά στα δικαστήρια!

Οι διώξεις δε θα σταματήσουν τους αγώνες μας, που στην πράξη αποδείχτηκε ότι είναι ο μόνος τρόπος για να έχουμε αποτελέσματα μέχρι σήμερα, γι’ αυτό τον βάζουν στο στόχαστρο.

Οι διώξεις θα πέσουν για μια ακόμη φορά στο κενό, δεν θα κάνουμε πίσω, η αλληλεγγύη είναι τα όπλο μας.

Στο πρόσωπο των συναδέλφων, δικάζεται κάθε αγρότης και κτηνοτρόφος του νομού!

Μαζικά, αποφασιστικά θα συνεχίσουμε στο δρόμο του αγώνα, με την Ομοσπονδία, τους Αγροτικούς Συλλόγους δυνατούς, αποκούμπι και στήριγμα κάθε αγρότη και κτηνοτρόφου σε όλο το νομό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad