Υπογραφή σύμβασης εκτέλεσης του έργου «Αποκατάσταση πρασίνου Εθνικού οδικού δικτύου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας» - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

15 Ιουνίου 2023

Υπογραφή σύμβασης εκτέλεσης του έργου «Αποκατάσταση πρασίνου Εθνικού οδικού δικτύου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας»


Υπογραφή σύμβασης εκτέλεσης του έργου «Αποκατάσταση πρασίνου Εθνικού οδικού δικτύου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας»

Την σύμβαση εκτέλεσης του έργου «Αποκατάσταση πρασίνου Εθνικού οδικού δικτύου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας», υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, σήμερα, Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023, με τον ανάδοχο του έργου.
 
Αντικείμενο του παρόντος έργου είναι η εκτέλεση εργασιών για την βελτίωση της εικόνας και της ασφάλειας του Εθνικού οδικού δικτύου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και πιο συγκεκριμένα, η αποκατάσταση πρασίνου σε παράπλευρες νησίδες και κεντρική νησίδα της Εθνικής Οδού Πατρών – Πύργου, της Ε.Ο. Αντιρρίου – Ιωαννίνων και της Π.Ε.Ο Πατρών – Αθηνών.
 
Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συνεχίζει να υλοποιεί έργα που ως στόχο έχουν την συντήρηση και αναβάθμιση των υποδομών με δεδομένο την ασφάλεια των πολιτών που κινούνται στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας.

Το έργο χρηματοδοτείται από τους ΚΑΠ με προϋπολογισμό 600.000.00 ευρώ και με προθεσμία υλοποίησης του, 36 μήνες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad