Με απόλυτη επιτυχία τελείωσε το 9ο Summer Camp Tae-Kwon-Do Astakos 2023 - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

31 Ιουλίου 2023

Με απόλυτη επιτυχία τελείωσε το 9ο Summer Camp Tae-Kwon-Do Astakos 2023


ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΈΛΕΙΩΣΕ ΤΟ 9ο SUMMER CAMP TAE-KWON-DO ASTAKOS 2023..!!

Έληξε την Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023 η μεγάλη εκδήλωση του Ταεκβοντο η οποία είχε διάρκεια 6 ημέρες και στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία δίνοντας ένα ξεχωριστό τόνο στην πόλη του Αστακού. 

Η αριθμητική συμμετοχή συλλόγων και αθλητών ήταν αισθητά ακόμα πιο αυξημένη από την προηγούμενη χρονιά φτάνοντας φέτος τους 32 συλλόγους, με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό την συμμετοχή συλλόγων από ΙΤΑΛΙΑ - ΑΛΒΑΝΙΑ - ΚΥΠΡΟ και ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ. Από την Ελλάδα έδωσαν το παρόν δυνατοί σύλλογοι που πρωταγωνιστούν τόσο στη χώρα μας όσο και στο εξωτερικό.

Την αγωνιστική καθοδήγηση είχαν αναλάβει δύο κορυφαία πρόσωπα στο χώρο του Αθλήματος η ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ κυρία ΕΛΛΗ ΜΥΣΤΑΚΙΔΟΥ και ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΜΕΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ οι οποίοι με την γνώση, την εμπειρία και τον χαρακτήρα τους επισφράγισαν την επιτυχία της εκδήλωσης. 

Οι αποστολές αναχώρησαν για τις πόλεις τους μετά από μια συγκινητική τελετή λήξης δηλώνοντας πλήρης ευχαριστημένοι τόσο από το αγωνιστικό μέρος αλλά και γενικότερα από την παραμονή τους στην πόλη για έξι ημέρες. 

Ήταν μια διοργάνωση που η επιτυχία της ήταν σίγουρα πολυπαραγοντική και ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ ως διοργανωτής σε συνεργασία με τον ΔΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ θα ήθελε να ευχαριστήσει όσους συνέβαλαν σε αυτό. 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ:

- ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ για την συνδιοργάνωση και ιδιαίτερα τον Αντ/ρχη Αθλητισμού - εθελοντισμού και Ολυμπισμού κύριο ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟ Δημήτριο
-  Την εταιρία ΑΚΑΡΠΟΡΤ ΑΕ η οποία ήταν ο ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΌΣ της εκδήλωσης.
-  Τον ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ και την ΕΛΟΠΥ για την Υποστήριξη της διοργάνωσης.
-  Την οικοτεχνία ΛΕΜΟΝΟΦΑΡΜΑ ΑΣΤΑΚΟΥ για την συμβολή της στην ενυδάτωση των αθλητών.
- Τους Ιδιοκτήτες ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ καθώς και τους ιδιοκτήτες Καταστημάτων εστίασης και αναψυχής και γενικότερα τους επαγγελματίες της πόλης για την ποιότητα των παροχών στους επισκέπτες.

Ευχόμαστε καλό υπόλοιπο καλοκαιριού...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΜΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ

(κλικ στις φωτογραφίες για μεγέθυνση)
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad