Αλέξανδρος Σάββας: Καλωσορίζω στο συνδυασμό μας "Ξηρόμερο Νέα Μέρα - Καθαρά Χέρια" τους φίλους Γιώργο Γκούμα και Κώστα Σίμο - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

02 Ιουλίου 2023

Αλέξανδρος Σάββας: Καλωσορίζω στο συνδυασμό μας "Ξηρόμερο Νέα Μέρα - Καθαρά Χέρια" τους φίλους Γιώργο Γκούμα και Κώστα Σίμο


Ο Γιώργος,
ασχολείται με τον πρωτογενή τομέα διατηρώντας καλλιέργειες στην περιοχή Παπαδάτου Ξηρομέρου.

Ο Γιώργος είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών.
Ένας άνθρωπος πάνω απ' όλα συνειδητοποιημένος για την ευθύνη που πρέπει όλοι μας να αναλάβουμε προκειμένου να βγούμε από το αδιέξοδο της απομόνωσης και την απουσία αναπτυξιακού πλάνου για το δήμο μας.

Γιώργος Γκούμας: «Η απόφασή μου αυτή είναι συνειδητή, γιατί πιστεύω πως όποιος ζει και δραστηριοποιείται στον τόπο του πρέπει να προσφέρει το μέγιστο των δυνατοτήτων του προς όφελος των Δημοτών. Είναι μια ευκαιρία ώστε να προσφέρω κι εγώ όσα μπορώ περισσότερα στον τόπο που γεννήθηκα, μεγάλωσα, ζω και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά. Πάμε δυνατά λοιπόν, γιατί σκοπός και στόχος είναι να βελτιώσουμε την εικόνα του τόπου μας, με δίκαιη κατανομή πόρων, με βασική αρχή μας τον ειλικρινή σεβασμό στον κάθε πολίτη».

Φίλε Γιώργο.
Γνωρίζοντας τις δυσκολίες της απόφασής του να συμμετέχει στο συνδυασμό μας αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα η εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο μου, οικοδομώντας ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας.

Φίλε Γιώργο μαζί θα προχωρήσουμε μπροστά.
Σ' ευχαριστώ από καρδιάς!Ο Κώστας, εκτός των άλλων, ασχολείται με τον πρωτογενή τομέα διατηρώντας καλλιέργειες και μονάδα εκτροφής ζώων στην περιοχή Παπαδάτου Ξηρομέρου.
 
Ο Κώστας είναι παντρεμένος και πατέρας τεσσάρων παιδιών.

Ένας άνθρωπος πάνω απ' όλα συνειδητοποιημένος για την ευθύνη που πρέπει όλοι μας να αναλάβουμε προκειμένου να βγούμε από το αδιέξοδο της απομόνωσης και την απουσία αναπτυξιακού πλάνου για το δήμο μας.
 
Γνωρίζοντας τις δυσκολίες της απόφασης του να συμμετέχει στο συνδυασμό μας αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα η εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο μου, οικοδομώντας ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας.

Φίλε Κώστα μαζί θα προχωρήσουμε μπροστά.

Σ' ευχαριστώ από καρδιάς !


Υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου
Αλέξανδρος Σάββας


3 σχόλια:

  1. Ο Σιμος συνειδητοποιημενος?????? μάλλον δεν τον ξέρετε όσο θα έπρεπε δε έχει ίχνος συνείδησης και ευθύνης θα το δείτε οσονούπω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραίος ο τύπος..........μόνο για την πάρτη του εεεεεε καλά όλοι το ξέρουμε αυτό έτσι είναι ο Σίμος.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρε ζαγάρια καλός είναι ο άνθρωπος τι έχει απλά τον νοιάζει περισσότερο ο εαυτός του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad