Σήμερα η τελευταία προγραμματισμένη πληρωμή του Market Pass - Αναμένεται παράταση του μέτρου - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

03 Ιουλίου 2023

Σήμερα η τελευταία προγραμματισμένη πληρωμή του Market Pass - Αναμένεται παράταση του μέτρου


Τελευταία προγραμματισμένη πληρωμή σήμερα, Δευτέρα (03.07.23) του Market Pass για όσους είχαν επιλέξει κατάθεση σε άυλη κάρτα. Το μέτρο αναμένεται να παραταθεί για ακόμη έξι μήνες, με την κυβέρνηση να προσανατολίζεται άμεσα σε σχετικές ανακοινώσεις.

Υπενθυμίζεται ότι εκείνοι που έχουν επιλέξει κατάθεση σε λογαριασμό, έχουν πληρωθεί όλο το ποσό του Market Pass και δεν έχουν κάτι άλλο να αναμένουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρχικά η παράταση θα είναι για τρεις μήνες και θα υπάρχει πρόβλεψη για αυτόματη παράταση για άλλους τρεις μήνες, δηλαδή έως το τέλος του έτους εφόσον δεν μεταβληθούν οι συνθήκες στο μέτωπο της ακρίβειας.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το μέτρο είναι πιθανό να είναι διαφοροποιημένο, δηλαδή να αφορά περισσότερους και με μεγαλύτερα ποσά.

Σημειώνεται ότι για να λάβει κάποιος το πλήρες ποσό του Market Pass θα πρέπει να επιλέξει την κατάθεση σε ψηφιακή άυλη κάρτα, η οποία εξαργυρώνεται σε POS (σούπερ μάρκετ, παντοπωλεία, κρεοπωλεία, ζαχαροπλαστεία, γαλακτοπωλεία, φούρνοι, ιχθυοπωλεία, λαϊκές).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad