Υποψηφιότητες με τον συνδυασμό "Ξηρόμερο Νέα Μέρα - Καθαρά Χέρια" - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

12 Ιουλίου 2023

Υποψηφιότητες με τον συνδυασμό "Ξηρόμερο Νέα Μέρα - Καθαρά Χέρια"


Αλέξανδρος Σάββας: Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ τον κ.Βασίλη Γεωργαλή από τον Βάρνακα.

Ο Βασίλης είναι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού.

Ο Βασίλης είναι ελεύθερος επαγγελματίας ιδιοκτήτης ελαιοτριβείου και γνωρίζει από πρώτο χέρι τα προβλήματα του Βάρνακα.

Αποτελεί για το συνδυασμό μας έναν πολύτιμο συνεργάτη στην προσπάθεια μας να αλλάξουμε τον τόπο μας αναβαθμίζοντας την ποιότητα ζωής των δημοτών μας και την καθημερινότητα τους.

Βασίλη σ' ευχαριστώ από καρδιάς για την εμπιστοσύνη σου στο πρόσωπο μου και σου εύχομαι να έχεις έναν τίμιο και ειλικρινή αγώνα.

Μαζί να αλλάξουμε τον τόπο μας.

Υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου
Αλέξανδρος Σάββας


Αλέξανδρος Σάββας: Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ την Κ. Πολυξένη Λατσινοπούλου - Λάσκαρη

Η Πολυξένη Λατσινοπούλου - Λάσκαρη ασχολείται με τον πρωτογενή τομέα διατηρώντας καλλιέργειες στην περιοχή του Βάρνακα Ξηρομέρου.

Η Πολυξένη είναι παντρεμένη με τον Γρηγόρη Λάσκαρη και έχουν δυο παιδιά.

Έχει γεννηθεί στην Αθήνα τα τελευταία δεκα πέντε χρόνια διαμένει μόνιμα στον Βάρνακα Ξηρομέρου.

Η εγκατάλειψη των κοινοτήτων και η υποβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του Ξηρομέρου ώθησε την Πολυξένη να ασχοληθεί ενεργά με τα κοινά έτσι ώστε να συμβάλει ενεργά στον τόπο της. Ταυτόχρονα στέλνει ένα μήνυμα σε όσους «βλέπουν» την κατάσταση να χειροτερεύει ότι πρέπει να ασχοληθούν με τον τόπο τους και να έχουν σαφή λόγο και ενεργό ρόλο στις αποφάσεις που καθορίζουν το μέλλον μας .

Θέλω να ευχαριστήσω τη Πολυξένη για τη δύσκολη απόφαση της να είναι δίπλα μου από την αρχή και να στηρίξει τη γενναία απόφαση που πήραμε.

Πολυξένη, σου εύχομαι από καρδιάς να έχεις ένα τίμιο και ειλικρινή αγώνα.

Παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας και σας καλούμε να πράξετε το ίδιο.

Υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου
Αλέξανδρος Σάββας


Αλέξανδρος Σάββας: Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ την Στρουμπή Άννα

Η Άννα είναι Γεννημένη στην Κανδήλα Ξηρομέρου, είναι παντρεμένη Γιάννη Κεραμίδα από τον Βάρνακα όπου και διαμένουν έχουν ένα παιδί.

Η Άννα Εργάζεται ως ξενοδοχειακός υπάλληλος.

Βλέποντας την συνεχή υποβάθμιση της καθημερινότητας των δημοτών και της απουσίας ουσιαστικού πλάνου για το μέλλον μας, ως νέος άνθρωπος η Άννα θέλει να συμβάλει στην ανόρθωση του δήμου μας συμμετέχοντας ενεργά στην προσπάθεια όλων μας.

Άννα μου σ' ευχαριστώ από καρδιάς για την εμπιστοσύνη σου στο πρόσωπο μου και σου εύχομαι να έχεις έναν τίμιο και ειλικρινή αγώνα.

Μαζί να αλλάξουμε το Δήμο μας.

Υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου
Αλέξανδρος ΣάββαςΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad